Evernote Android Sürümü El Yazısı Desteğiyle Güncellendi - Haberler - indir.com

Evernote Android Sürümü El Yazısı Desteğiyle Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dijital dünyanın en popüler not defteri uygulamaları arasında yer alan Evernote, yapılan yeni güncellemeyle el yazısı desteği kazanarak kullanıcıların notlarını el yazısı ile yazabilmelerini sağlıyor.

Masaüstü bilgisayarlar ve mobil platformlar için geliştirilmiş olan Evernote, güncelleme sonrasında kullanıcıların klavye ile yazdıkları notlarını elle ya da akıllı cihazları ile uyumlu olan bir kalemi kullanarak tamamlamalarını sağlayabilmektedir. Bu sayede de kullanıcılar diledikleri zaman tek bir tuş sayesinde klavye modundan kalem moduna geçerek Evernote'u daha verimli bir şekilde kullanabilecekler.

Evernote Android indir

Ayrıca gelen güncelleme ile birlikte dört renk ve üç farklı kalınlık özelliğine de sahip olan uygulamadaki el yazısı modu ile notlara ses, görüntü ve klavye ile alınan notlar eklenebileceği gibi gelişmiş not editörü, hızlı kamera ve geliştirilmiş otofokus özelliği de Evernote Android uygulamasına kazandırılmış durumda.

El yazısı desteğiyle beraber pek çok yenilik ve geliştirmeyi bulabileceğiniz Evernote Android uygulamasıyla diğer sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi üretici tarafından yayınlanan El Yazısı Desteği Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Evernote El Yazısı Desteği Tanıtım Videosu


PAYLAŞ