Evden çalışma döneminde MacBook Pro satışları arttı - Haberler - indir.com

Evden çalışma döneminde MacBook Pro satışları arttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Corına virüs pandemisi nedeniyle işlerini evlerinde yürütmek durumunda kalanları tercihi tahmin edeceğiniz üzere dizüstü bilgisayarlar oldu. Evden çalışma ihtiyacını yeni bir cihaz alarak giderenler genellikle MacBook cihazları seçmiş gibi duruyor. Apple'ın salgın dönemi boyunca yaşadğı düşüşü MacBook cihazlar telafi etti. iPhone satışlarında pandemi nedeniyle düşüş yaşanırken evden çalışanların dizüstü bilgisayar ihtiyacı yaşanan düşüşü dengeledi.

Evden çalışma sürecinde MacBook Pro satışlarında artış yaşandı

Apple şirketine üretim için kaynak tedarik eden şirketlerin raporuna göre MacBook cihazların sevkiyatı bu yılın üçüncü çeyreğinde artış gösterecek. Bu da demek oluyor ki pandemi sürecinde yaşanan yoğun ilgiden sonra stokların tazelenmesine ihtiyaç duyuldu. Bu yılın üçüncü çeyreğinde ise %20 ile %30 arası artış yapılacak olan sevkiyatla MacBook Pro alıcılarla buluşacak. Analistlerin tespitlerine göre bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkış yapacak olan MacBook Pro modelleri Intel işlemci sistemine sahip olacak. Yılın son çeyreğinde ise ARM tabanlı modelleri raflarda görmek mümkün olacak. Bu iddiayı ortaya atan kaynak güvenilir olsa da kesin olarak satışlarda bir artış yaşanıp yaşanmadığını söylemek mümkün olacak. Zira bu rapor analistler tarafından açıklandı.

MacBook Pro Bataryaları Ücretsiz DeğişecekMacBook Pro Bataryaları Ücretsiz Değişecek

Evden çalışma sistemi için kullanılan programların macOS bünyesinde bulunması veya kolaylıkla edinilebiliyor olması müşterilere cazip bir seçenek olarak geliyor. Bakalım pandemi devam ettiği sürece insanların uzaktan çalışma rutini nasıl etkilenecek? MacBook Pro'larda olduğu gibi daha birçok ürün tarafında da gelişim yaşandı. Gelecek günlerde konu hakkında daha detaylı veriler elde edilmesi bekleniyor. 


16 inç MacBook Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri16 inç MacBook Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri
Apple'dan yeni patent yeni Macbook Pro'yla her şey değişebilirApple'dan yeni patent yeni Macbook Pro'yla her şey değişebilir
MacBook Pro ve MacBook Air yoldaMacBook Pro ve MacBook Air yolda

PAYLAŞ