"Evde Kal" kampanyasına Ubisoft'ta katıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 15:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

 “Evde Kal” kampanyasına destek veren bir şirketler arasına Ubisoft’ta katıldı. Steam’de 68 TL’den satışta olan “Child of Light” oyunu 28 Mart tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. 

Bildiğiniz gibi Corona virüsü nedeniyle pek çok ülkede insanlar evlerine kapanmış durumda. Ve bu süreçte teknoloji şirketleri de kullanıcılarına destek sağlamak için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Video oyun sektörünün en önemli isimlerinden biri olan Ubisoft yeni başlattığı bir kampanyayla geçici bir süreliğine Child of Light oyununu ücretsiz olarak oyunseverlerle buluşturuyor.

Steam'de 4 oyun kısa bir süreliğine ücretsiz olduSteam'de 4 oyun kısa bir süreliğine ücretsiz oldu

Steam'de 68 TL değerindeki oyun Ubisoft'ta ücretsiz oldu!

2014 senesinde pazara sürülen oyun Steam kullanıcılarından “Çok olumlu” oy alarak büyük bir başarı elde etmişti. Sadık bir oyuncu kitlesine sahip olan Child of Light oyununu deneyimlemek isteyenler 28 Mart’a kadar oyunu ücretsiz olarak oynayabilirler.

RPG türünde bir oyun olan Child of Light 'ta, oyucular Aurora'nın hikayesine eşlik ediyor. Bu hikayede oyuncuların amacı bir yandan ayı, diğer yandan güneşi kurtarırken Aurora'yı da ailesine kavuşturabilmek. Farklı zorluk derecesine pek çok bölüme sahip olan Child of Light’a oyuncuları birbirinden farklı görevler bekliyor. Ayrıca oyuncular bu süreçte yalnız değiller. Yollarının önüne çıkacak yaratıklara acımasız davranmaları gerekiyor…  Ubisoft sayfasında yer alan oyunun hikayesi ise şöyle;

 “Lemuria Krallığı umutsuzluk içindedir.

Kara Kraliçe Güneş’i, Ay’ı ve yıldızları çalmıştır. Siz Aurora, ruhu Lemuria Krallığı’na getirilen temiz kalpli, genç bir prenses olarak oynuyorsunuz. Göreviniz üç ışık kaynağını geri almak, Kara Kraliçe’yi yenmek ve Lemuria Krallığı’nı iyileştirmek.

Macera sizi bekliyor: Ubisoft Montréal’in yetenekli ekibi tarafından, UbiArt Framework kullanılarak geliştirilen Child of Light, peri masallarından esinlenmiş bir RPG’dir. Geniş Lemuria dünyasında olağanüstü bir yolculuğa çıkın ve oranın mistik bölgelerini keşfedin, sakinleri ile etkileşime geçin.

Yaşayan Lemuria dünyası: Lemuria tecrübeniz sırasında dost canlısı perilerden gnome’lara, vahşi kurtlardan karanlık ejderhalara, unutamayacağınız karakterlerle tanışacaksınız.

Canavarlarla ve mistik, şeytanî yaratıklarla savaşın: Aurora karanlıktan gelen yaratıklarla savaşma ve Çalınmış Işıklar’ı geri alabilme gücüne sahiptir. Active Time Battle System’i kullanarak Igniculus ile birlikte savaşın. Bir ateş böceği olan yoldaşınız başka bir arkadaşınız tarafından da kontrol edilebilir olduğundan bu macerayı arkadaşlarınızla yaşayabilirsiniz."

Hem hikayesi, hem de grafikleriyle oldukça başarılı olan Child of Light, sistem gereksinimleri açısından da oldukça ideal. Bilgisayarı çok yormadan rahatlıkla oynanabilen Child of Light için orta seviye bir bilgisayara sahip olmanız yeterli. Kampanyadan yararlanmak için Ubisoft hesabına sahip olmanız gerektiğinin de altını çizelim.

Child of Light nasıl indirilir?

  • Öncelikle eğer "Uploy" uygulamasına sahip değilseniz uygulamayı bilgisayarınıza indirin.
  • Ubisoft hesabınıza giriş yaptıktan sonra ilgili kampanya sayfasına giderek “PC” yazısı olan butona tıklayın.
  • Bir süre bekledikten sonra karşınıza "Oyun Uplay kütüphanenize başarıyla eklendi."  uyarısı çıkacak. İşte bu kadar kolay. Artık 28 Mart’a kadar oyunun tadını çıkarabilirsiniz.



İlgili uygulamalar
Steam'den Steam'den "Evde Kal" kampanyası!

PAYLAŞ