Evde, işte, tatilde profesyonel güzellik hizmeti sağlayan uygulama: Rapunzel - Haberler - indir.com

Evde, işte, tatilde profesyonel güzellik hizmeti sağlayan uygulama: Rapunzel

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 18:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu her an, bulunduğu yerde güzellik hizmeti almasını sağlamayı hedefleyen Rapunzel, 2019 yılının son çeyreğinde geliştirildi. Şirketin kurucusu ve yöneticisi Barış Bilen Vural geçtiğimiz günlerde Rapunzel'in işlem yapmaya başladığını duyurdu. 

Kullanıcıların ihtiyaçlarının olduğu her an ve bulunduğu her yerde güzellik hizmeti almasını sağlayan bir girişim olarak tanımlanan Rapunzel, 2019 yılının son çeyreğinde geliştirildi. Barış Bilen Vural, Zeynep Asalı Vural, Utku Özay ve Nuran Şükran Pakdemirli tarafından kurulan Rapunzel, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi.

Google yapay zeka destekli fotoğraf baskı hizmeti durduruluyorGoogle yapay zeka destekli fotoğraf baskı hizmeti durduruluyor

Tüm kuaför ve güzellik hizmetleri uygun fiyatlarla tek bir platformda

Rapunzel ile seçmiş olduğunuz yer ve saatte manikür, pedikür, cilt bakımı, ağda, microblading, kalıcı uygulamalar gibi pek çok hizmeti istediğiniz güzellik uzmanının profilini ve referanslarını inceleyerek hizmeti satın alabilirsiniz. Rapunzel'deki bütün güzellik uzmanları profesyonel operasyon ekibi tarafından mülakat ile onaylanmış, uzmanlık sertifikaları ve adli sicil kayıtları kontrol edilmiş ve gereken eğitimleri almış profesyonel kişilerden oluşmakta. Yalnızca kadın güzellik uzmanları sisteme dahil ediliyor ve yalnızca kadın kullanıcıları Rapunzel hizmetinden yararlanabiliyor.

Gelecek dönemlerde kozmetik markaları ile işbirlikleri de yapmayı planlayan Rapunzel, uçtan uca bir deneyim sunmayı hedefliyor. Paylaşılan bilgilere göre 25 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Rapunzel platformunun içinde şu an için yalnızca 100'e yakın güzellik uzmanı bulunuyor.

Rapunzel kurucusu ve yöneticisi Barış Bilen Vural şu değerlendirmede bulundu:

Rapunzel uygulaması ile hem kuaförlerin ve güzellik sektörünün dijital dönüşümünü gerçekleştirmeyi hem kadın istihdamını ve ekonomiye katılımı artırmayı hedeflediklerini belirtti. Covid-19 salgını ile gündemimize giren birçok yeniliğe Rapunzel platformunun hızla adapte olduğunu, kullanıcıların ve güzellik uzmanlarının sağlığı için çok katı kurallar ile hizmet standartlarının belirlendiğini belirtti.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ