Evan Blass'tan En Net Galaxy S10 Paylaşımı Geldi - Haberler - indir.com

Evan Blass'tan En Net Galaxy S10 Paylaşımı Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 17:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un çok yakın bir zamanda yeni amiral gemisi model serisini tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihine doğru yaklaşmışken, modele dair birçok sızıntıyı da görmeye devam ediyoruz. Daha çok render ve taslak görsellerini gördüğümüz Galaxy S10 için şimdi ise gerçek görüntüler ortaya çıktı. Sızıntıları ile ünlü isim olan Evan Blass tarafından Şubat 2019 ile beraber tanıtılacak olan Galaxy S10 serisinin görselleri internete sunuldu. Bu yeni amiral gemisinin standart olan Galaxy S10 versiyonu Beyond 1 olarak ortaya çıkan bir model oluyor. Cihaz çentiksiz olarak geliyor ve ekran üzerinde kamera için bir delik alanı bulunuyor. Bu kapsamda modelin dört tarafının da ince çerçevelere sahip olarak geldiğini görüyoruz. Bu çerçeveler şuan için bilinen Note 9 ve Galaxy S9 cihazlarından çok daha ince olarak karşımıza çıkıyor.

Galaxy S10 En Net Görseller

Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görsellerSamsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller

Diğer yandan Galaxy S10 modeli de tıpkı Huawei’nin Mate 20 Pro modelinde olduğu gibi uygun elektronik cihazları kablosuz bir şekilde şarj edebilme yeteneğine sahip olacak. Görsellere göre en temel versiyonun ön yüzeyinde tek bir kamera görüyoruz. Ancak Plus versiyonun da cihazda yatay bir konumda olarak dörtlü kamera sistemi göreceğiz. O modellerdeki kesik kısmın ise biraz daha geniş olması bekleniyor. Söylentiler doğrultusunda Galaxy S10 ve S10+ modelinin 3 farklı versiyonu bulunacak. Bu versiyonların ekran tarafındaki farkı 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca modellerde Qualcomm’un ekrana gömülü parmak izi okuyucu özelliğini göreceğiz.

Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller

Bu yeni modeller oldukça güçlü cihazlar olarak karşımıza çıkacakken işlemci gücü olarak Exynos 9820 modelini kullanacağı bekleniyor. ABD’de satışta olacak versiyonlarda ise yüksek bir ihtimalle Snapdragon 855 işlemci çipsetini göreceğiz.


Galaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecekGalaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecek
Galaxy S10 Plus Ekran Tasarımı SızdırıldıGalaxy S10 Plus Ekran Tasarımı Sızdırıldı
Galaxy S10 Lite Net Şekilde GözüktüGalaxy S10 Lite Net Şekilde Gözüktü

PAYLAŞ