Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı? - Haberler - indir.com

Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 16:49:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğin başlamasına saatler kala beklenen hamleyi yapan şirket App Sotre'u kullanıcılara kapatıldı! 

Apple’ın uzunca bir süredir teknoloji dünyasını heyecanlandıran lansmanı bu akşam saat 20.00’da başlayacak. YouTube’dan canlı olarak gerçekleştirilecek lansmana kullanıcıların ilgisi ise beklenenden daha fazla.

Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?

App Store neden kapatıldı?

Yeni iPhone modellerini tanıtırken, cihazlarının yazılımlarının son halini ve aynı zamanda ilerleyen dönemlerde üreteceği yeni ürünleri de açıklaması beklenen Apple her sene lansmandan önce App Store’u kapatıyor. Yeni üreteceği cihazlar için App Store’daki hazırlıkların son aşamasının da tamamlamak için bu hamleyi gerçekleştiren Apple an itibariyle App Sptre’u kullanıcılara kapatmış durumda.  

Apple'ın iPad ve Mac tanıtımında duyurmadığı 5 Şey

Apple’ın bu stratejisinin bir amacı da sızıntıların önüne geçmek için. Bildiğiniz üzere App Store yeni bir uygulama eklendiğinde desteklediği telefonların isimleri de görüntülenebiliyor... Lansman tarihine kadar cihaz isimlerinin gizliliğini korumak konusunda büyük bir başarıya sahip olan şirket, lansmana saatler kala herhangi bir sızıntıyla karşılaşmak da istemiyor. 

Apple lansmanda hangi ürünleri tanıtacak? 

Yeni iPhone modellerinin isimleri belli oldu

Apple hakkında daha önce sızdırılan bilgiler doğruysa şirket lansmanda 11 ve 12.9 inç ekrana sahip yeni iPad modellerini de tanıtacak. Yeni iPad modellerinin arkasında üçlü kamera sistemi kullandığı söylenen Apple bu iddialarla oldukça dikkat çekmişti ancak bu modellerin tanıtımının 2020 senesinde de gerçekleştirilebilme ihtimali oldukça yüksek. Bunun yanı sıra şirketin 16 inç ekrana sahip olan MacBook Pro modelini de bu akşam gerçekleştireceği lansmanda tanıtması bekleniyor. Birkaç hafta önce Apple Watch’ın tanıtılacağı konusunda ciddi sızıntılar gündeme gelmişti. Merakla beklenen Apple ürünlerinin özelliklerini lansmandan sonra sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 


Apple Music tarayıcılara geliyorApple Music tarayıcılara geliyor
iPhone 11'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?iPhone 11'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

PAYLAŞ