Ethereum patlamak için hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Ethereum patlamak için hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 13:00:13
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Ünlü kripto analisti Nicholas Merten bugün Youtube kanalında yaptığı yayında Ethereum hakkında açıklamalar yaptı.

Kripto para dünyasının yakından takip edilen isimlerinden ünlü analist Nicholas Merten, Youtube’da 464 bin abonesinin bulunduğu DataDash isimli kanalında Ethereum hakkında önemli açıklamalar yaptı. Öncelikle haberin detaylarına geçmeden bunun bir yatırım tavsiyesi haberi olmadığının altını çizelim. Ethereum’un boğa koşusuna hazırlandığını belirten ünlü analist Merten, Ethereum’un diğer kripto para birimlerine göre Pazar hakimiyetini ele geçirme konusunda elinin çok güçlü olduğunu düşünüyor.

Nvidia CEO'su Ethereum hakkında açıklama yaptıNvidia CEO'su Ethereum hakkında açıklama yaptı

İşte ünlü analistin Ethereum yorumu! Patlamaya hazır mı?

 Nicholas Merten’e göre altcoinlerin lideri durumundaki kripto para birimi Pazar hakimiyetinin kritik direnç alanını ortadan kaldırabilecek potansiyelde ve kırılmaya hazır hale gelmiş durumda. Nicholas Merten konuyla ilgili şunları söyledi;

“Etheruem’un pazar payını korumak için, bununla rekabet etmesi ve mevcut durumunu geride bırakması gerekiyor. Ethereum’un Pazar hakimiyet %19-20’lik bir direnç aralığında. Bu uzun süredir bu şekilde devam ediyor. Burası çok büyük bir psikolojik sınır.

Ethreum’un pazar hakimiyetinde yaşanan artış, önde gelen akıllı sözleşme platformunun diğer kripto varlıklarından daha hızlı değer kazandığını da gözler önüne seriyor.

Ethereum Kurucusu Elon Musk'a Serzenişte Bulundu

Ayrıca Nicholas Merten işlem ücretlerinin bir kısmını yakacak olan ve heyecanla beklenen Ethereum EIP-1559 güncellemesinin Ethereum’un deflasyonist bir varlık haline gelmesine yardımcı olacağını bu durumun da da Ethereum’un değerini yükselteceğini söyledi. Nicholas Merten

“Günün sonunda [EIP-1559], ağda yeterli aktivite varsa, daha az arza sahip olacağımız anlamına gelecek ve aslında Ethereum’un para politikasıyla, şu anda çalıştığı şekilde, ağda yeterli aktivite var. EIP-1559 ETH’yi yalnızca bir tür sabit arza sahip bir varlığa değil, aynı zamanda gerçek anlamda deflasyonist bir arza da dönüştürebilir.” dedi.

Yani kısaca, Nicholas Merten’e göre Ethereum, yakın zamanda oldukça büyük bir ikincil boğa piyasası için hazır.

 


Ethereum, Bitcoin’i dolar bazında geçtiEthereum, Bitcoin’i dolar bazında geçti
Ethereum Kurucusu Elon Musk'a Serzenişte BulunduEthereum Kurucusu Elon Musk'a Serzenişte Bulundu

PAYLAŞ