Ethereum Kurucusu Elon Musk'a Serzenişte Bulundu - Haberler - indir.com

Ethereum Kurucusu Elon Musk'a Serzenişte Bulundu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-30 14:00:10
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Kripto para dünyasına yönelik yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Elon Musk için önemli bir tepki geldi.

Tesla CEO'su Elon Musk özellikle DogeCoin’e yönelik yaptığı açıklamalar ile birlikte dünya genelinde dikkat çekti. Şirketlerinde kripto para ile ödeme alacağını belirten ve bu konuda önemli bir yükselişin yaşanmasını sağlayan Elon Musk, aradan geçen birkaç aylık sürenin ardından kripto para ödemeleri için iptal kararı aldı. Tüm bu süreç içerisinde ise Twitter hesabından arka arkaya açıklamalar yaparak sektörü manipüle etmeye çalışan Elon Musk’a karşı oldukça ciddi bir tepki geldi. Ethereum (ETH) kurucusu Anthony Di Iorio, yaptığı açıklamada Elon Musk’ın Kendiişleri ile ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Elon Musk'ın açıklamasıyla Bitcoin yeniden yükselişe geçtiElon Musk'ın açıklamasıyla Bitcoin yeniden yükselişe geçti

Ethereum Kurucusu Elon Musk'a Sert Çıktı!

Ethereum kurucusu tarafından yapılan açıklamalarda, özellikle pek çok ülkenin Kripto para birimlerinin yasallaşması adına ciddi çalışmalar yaptığı ve bu gelişmelerin de sektörde oldukça olumlu karşılandığı belirtildi. Ancak açıklamalarda en çok dikkat çeken detay sektörde farklı etkilerin ortaya çıkmasına neden olan Elon Musk hakkındaki ifadeler oldu.

Elon Musk için “Enerjilerini insanları bilgilendirmek için kullanmalarını temenni ediyorum” diyen Di Lorio, Elon Musk gibi isimlerin insanların hayatlarına daha farklı bir şekilde dokunabileceğini ve bu nedenle ciddi işlere odaklanılması gerektiğini belirtti. Bu sözler kripto para dünyasında oldukça dikkat çekerken ciddi bir destek aldı. Özellikle Elon Musk mesajları nedeniyle kripto para dünyasında yatırımlarını doğru bir şekilde yapılandırma fırsatı bulamayan kullanıcılar, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile birlikte bu sözlere destek verdi.

“Kendimi Güvende Hissetmiyorum”

Kripto para dünyasında kendisini güvende hissetmediğini net bir şekilde belirten Anthony Di Iorio, açıklamalarında hayat planlaması ile ilgili kararlarını da belirtti. Açıklamaya göre ünlü isim kripto para dünyasından artık çekilmek ve hayır işleri gibi farklı alanlarda çalışmak istiyor. “Kriptoyu anlayan ve işlerin nereye gittiğini bilenler bundan kârlı çıkacaklar. Çözüme ulaşan ülkeler ekonomilerini iyileştirecekler” diyerek sözlerini noktalayan ünlü Kripto para birimi kurucusu, yaptığı bu açıklamalar ile dünya genelinde büyük bir yankı uyandırdı ve pek çok farklı kişinin desteğini aldı. Ancak bu açıklamalar sonrasında şu anda en çok merak edilen Elon Musk tarafından bu açıklamalara nasıl yanıt verileceği.



PAYLAŞ