Ethereum, Bitcoin’i dolar bazında geçti - Haberler - indir.com

Ethereum, Bitcoin’i dolar bazında geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-07 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Kripto para dünyasının iki önemli ismi Bitcoin ve Ethereum çeşitli durumlarla karşı karşıyadır. Lider isim Bitcoin ile en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum arasındaki rollerin değişmiş olma durumu vardır. Ethereum'un Bitcoin'i geçip geçemeyeceği konusundaki açıklamalar Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky tarafından açıkladı.

Lider kripto para birimi Bitcoin'in yerini Ethereum'a kaptırıp kaptırmayacağı konusu kripto para piyasasında her zaman tartışma yaratan konular arasında yer aldı. Öyle ki geçip geçmeyeceği kafa karıştıran konular arasında yer aldı. Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin’in piyasa hakimiyetini Ethereum’a şimdiden kaybetmeye başladığını dile getiriyor.

Square, yeni bir Bitcoin donanım cüzdanı üzerinde çalışıyorSquare, yeni bir Bitcoin donanım cüzdanı üzerinde çalışıyor

Alex Mashinsky, vermiş olduğu bir röportajda Ethereum ile Bitcoin rolleri değiştirdiğini, Ethereum'un durumu tersine çevirdiğinin bilgisini aktardı. Alex Mashinsky’e göre Ethereum’un dünyanın en kıymetli kripto parası olarak Bitcoin'i geçme durumunun yaşanmaya başladığını dile getirdi. Mashinsky, Ethereum’un 2022 ya da 2023 yılına kadar piyasa değeri açısından Bircoin'i tamamen geride bırakacağının altını çizdi. CEO, BTC ve ETH arasındaki temel kullanım senaryoları arasındaki farklardan söz edildi. Bitcoin'in temel kullanım amacının değer saklama aracı olduğunu dile getirirken ETH'da bunun yield farming ve stake etme uygulamaları olduğunu belirtti. Yield farmingin oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu dile getirirken aynı zamanda Mashinsky, Ethereum’un bundan dolayı Bitcoin’den daha geniş şekilde benimsenmeye başlayacağının da altını çizdi. Şu an için Bitcoin'in piyasa hakimiyeti %44,6 iken bu oran Ethereum’da %18,5. 


Bitcoin Nasıl Alınır?Bitcoin Nasıl Alınır?
Bitcoin 41 bin dolar ile zincirleri kırmaya hazırlanıyorBitcoin 41 bin dolar ile zincirleri kırmaya hazırlanıyor
İlk o ülke maaşları Bitcoin ile ödenecek!İlk o ülke maaşları Bitcoin ile ödenecek!

PAYLAŞ