eSpor ve Oyun Festivali 10 Haziran'da Vodafone Arena'da Gerçekleşecek - Haberler - indir.com

eSpor ve Oyun Festivali 10 Haziran'da Vodafone Arena'da Gerçekleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-09 11:30:54
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Son zamanlarda ülkemiz dahil dünya genelinde hızlı bir yükseliş gösteren eSpor dalı, oyun dünyası için farklı deneyimler sunmaya devam ediyor. Yapılan sporların dijital ortama taşınması ile beraber birçok çeşitli eSpor turnuvaları ve etkinlikleri düzenlenmeye başladı. Şimdi ise Stadyumda gerçekleşen ve Chapter serisinin 5. Festival konsepti 10 Haziran tarihi itibariyle BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ ve MULTİPLAYER ortak organizasyonları ile beraber Monster Energy katkılarıla Vodafone Arena'da gerçekleşecek.

Yeni nesil olarak tabir edebileceğimiz eSporlar kapsamında FIFA Ligi Finalleri, parkur yarışları, CS:GO Türkiye Şampiyonası Finalleri ve etkinlikler kapsamında oyun dünyasının ünlü ve tanıdık yüzleri ile tanışma fırsatı doğuyor. Türkiye'de ise ilk kez resmi olarak gerçekleşecek olan bu etkinliği ise oyun tutkunlarının sıkı takipçisi olduğu 'Twitch' tarafından canlı olarak yayınlanacak. Monster Energy'nin yapmış olacağı katkılar ile de gerçekleşecek olan etkinliğin akışı esnasında katılımcılar online oyunlar gerçekleştirecek ve final maçlarının çoşkusu ise bir stadyum ortamında deneyimlenmiş olacak.

Ülkemizde ise en fazla ilgi gören oyunculardan birisi olan Sennheiser, Türkiye Şampiyonası'nın final maçının gerçekleşeceği etkinlik kapsamında oyun tutkunlarının yakından tanıdığı Ahmet 'Jahrein' 'Sonuç' 'Tuna' 'Pintipanda' 'Ferit' gibi ve birçok ünlü oyun fenomenleri ile tanışma fırsatı gün yüzüne çıkacak. Multiplayer'ın kurucu ortağı olan Merthan Yalçın ise eSpor ve oyun dünyasının önemini şu şekilde ifade ediyor 'Dünya'da dev bir sektör haline gelen eSpor ve dijital oyun dünyasının Türkiye'de de büyük bir potansiyeli var. Biz de Multiplayer olarak tüm oyun duayenlerinin katılımı ile bu mecrayı takip eden herkesi bir araya getiriyoruz. Amacımız tüm katılımcılara farklı teknolojik deneyimler yaşatmak.'

Festivalin biletleri bynoggame üzerinden satın alınabilecek ve 15 TL fiyata sahip olduğunu ve kapı açılışının ise 12.00'de olacağını ifade edelim.





PAYLAŞ