Eşlemeli Bulmaca Oyunu: Cradle of Egypt (Video) - Haberler - indir.com

Eşlemeli Bulmaca Oyunu: Cradle of Egypt (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Üçlü eşleme ve şehir kurma oyunlarının bir araya getirilerek hazırlandığı Cradle of Egypt, düşündürücü bölümlere sahip oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Mobil oyun geliştiricisi Awem Studio tarafından ortaya çıkarılan ve küçük bir köy inşa ederek başlayacağınız oyunda, karşınıza çıkan bulmacaları çözerek kazandığınız puanları ve kaynakları kullanarak köyünüzü büyütüp, büyük bir krallığa sahip olmak için çaba göstereceksiniz.

Cradle of Egypt

Bunun için aynı olan değerli taşları yan yana getirerek yok etmeniz gereken oyunda 100'den fazla bölümün yanı sıra yeni inşa edeceğiniz binaların planlarını bulmak için çözmeniz gereken mini bulmacalarda yer almaktadır.

HD kalitesindeki grafikleri ve etkileyici oyun müzikleriyle son derece keyifli bir oyun deneyimi sunan oyunu iPad mobil cihazınızın yanı sıra Windows ve Mac bilgisayarlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından iPad versiyonu için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Not: Oyunu Windows ve Mac bilgisayarınızda tam sürüm oynamak için üretici sitesinden 19.95 USD ücret karşılığında satın alabilirsiniz. Sitemiz üzerinden indireceğiniz dosyalar DEMO sürümün kurulmasını sağlamaktadır.




İlgili uygulamalar

Cradle of Egypt Tanıtım Videosu


PAYLAŞ