ESL One, Baze TV'de Canlı Yayınlanacak (Video) - Haberler - indir.com

ESL One, Baze TV'de Canlı Yayınlanacak (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dünya'nın en büyük e-spor organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ESL One (Elektronik Sporlar Ligi) 28-29 Haziran tarihlerinde Frankfurt Commerzbank Arena'da gerçekleştirilecek.

Kayıtlı üyeler ile oyun topluluklarından oluşan en iyi DotA takımlarının katılacağı ESL One turnuvasındaki güncel ödül havuzunda tam 202.310 Usd bulunuyor. 51.500 kişinin izleyeceği tahmin edilen bu turnuva Türkiye'nin oyun kanallarından Baze.TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Ahmet Sonuç 'Jahrein' ile Batuhan Belik 'Krank' tarafından yapılacak canlı sunum sayesinde Türkçe olarak izleyebileceğiniz turnuva için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan Canlı yayını ise 28 - 29 Haziran'da http://www.twitch.tv/baze adresinden izleyebilirsiniz.

ESL One - BAZE TV

ESL One hakkında bazı bilgileri paylaşacak olursak; Yayınlanan en güncel istatistiklere göre ESL, 4.665.910 kayıtlı kullanıcının yanı sıra 1.001.250 takımı bünyesinde bulundurduğu gibi aynı oyunu oynayarak deneyimlerini online arenada diğer oyuncularla paylaşmak isteyen kişileri bir araya getirerek her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor.

Resmi sitelerinde günlük haberler, yarışmalar ve oynanan oyunlar ile ilgili bilgi bulabileceğiniz ESL üzerinde, arkadaş listenizi oluşturabilir, takımınıza yeni oyuncuları dahil edebilir ve oyuncularınız ile liglerde mücadele edebilirsiniz. Ayrıca yapılan turnuvalarda takımların en profesyonel oyuncularını da takip etme şansına sahip olabilirsiniz.

Eğer online oyunlarda kendinizi geliştirmek, turnuvalara ve liglere katılmak ya da yeni takım arkadaşları bulmak istiyorsanız http://www.esl.eu/tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.




ESL One Baze TV Tanıtım Videosu


PAYLAŞ