Eski telefon nasıl işlevsel hale getirilir? - Haberler - indir.com

Eski telefon nasıl işlevsel hale getirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 23:30:37
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon son yıllara damgasını vuran bir teknoloji. Öyle ki her an bir yenisi çıkıyor ve sürekli gelişim içinde. Hal böyle olunca teknolojinin bu kadar hızlı üretilmesi ve pazara yansıtılması ile kullandığımız elektronik cihazların ömürleri de azalıyor. Eskiden yıllarca kullandığımız cep telefonları artık bir ya da iki yılda yenisi ile değiştiriliyor. Akıllı telefonların getirdiği bir dezavantaj da kullanım ömürlerinin oldukça kısa olması. Akıllı telefonların çıkmasıyla, gelişmiş kamera özellikleri, navigasyon, büyük ekran gibi özellikler de hayatımıza girdi.

Telefonunuzu kullanırken yavaşlama donma veya telefonun güncelliğini yitirmiş olması düşüncesi oluşabilir. Bu nedenle yeni telegfon alma kararı verebilirsiniz. Ancak yeni telefon aldıktan sonra eski telefonunuzu farklı amaçlar için kullanmaya yine devam edebilirsiniz. Telefonunuzda hiçbir sıkıntı yok ve çalışıyorsa değerlendireceğiniz en basit yöntemlerden birisi de telefonu yakınınıza, anne babanız gibi aile üyelerine verebilirsiniz. Ya da farklı yöntemleri deneyebilirsiniz. Bu yöntemler şöyle sıralabilir;

Eğitim ve oyun

Telefonunuzu eğlenceli bir cihaz haline getirebilir ve ücretli ücretsiz birçok oyun ve uygulama ile eğlenebilirsiniz. Ayrıca ebeveyn kontrol yazılımları ile çocuğunuzu kontrol edebilirsiniz.

Araç kamerası ve navigasyon

Akıllı telefonlarınızı araç kamerası veya navigasyon olarak da kullanabilirsiniz. Bunun için dijital marketlerde ücretli ve ücretsiz birçok uygulama bulunmakta. Bunun yanında aracınızı video kaydı da yapabilirsiniz.  Anlayacağınız telefonunuzu hem navigasyon cihazı hem de araç kamerasına çevirebilmeniz mümkün.

Elektronik kitap okuyucu

Ekranı büyük bir akıllı telefonunuz varsa ve artık kullanmıyorsanız uygun yazılımları kullanarak elektronik kitap okuyucusuna çevirebilirsiniz. Bunun için dijital marketlerde birçok ücretli ve ücretsiz uygulama bulunmakta.

Güvenlik veya bebek kamerası

Eskiyen akıllı telefonunuz yüksek çözünürlükte kamera , kablosuz ağ , uygun 3G/4G bağlantısı yüksek depolama alanına sahipse az bir ücret ödeyerek ya da ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz uygulamalar ile telefonunuzu kolayca güvenlik/ bebek kamerasına çevirebilirsiniz.





PAYLAŞ