Ertelenen The Last of Us 2'nin yeni çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Ertelenen The Last of Us 2'nin yeni çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-25 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sevilen oyun serisi olan The Last of Us için beklenen 2.oyunun çıkış tarihi ertelendi. Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan The Last of Us 2’nin çıkışı üç ay ileriye alındı. Son dönemin beklenen oyunlarından birisi olan The Last of Us Part II için sürpriz bir karar alındı. Sony ve Naughty Dog geliştirici şirketler tarafından bugün gerçekleştirilen ortak açıklamayla beraber yeni çıkış tarihinin 29 Mayıs 2020 olduğu belirlendi. Sony’nin ilk etapta The Last of Us Park II’nin çıkış tarihini 21 Şubat 2020 olarak geçtiğimiz ay açıklamıştı. Bu tarih sonrasında bir ay sonra ise yeni bir erteleme kararı alındı.

The Last of Us Part II Çıkış Tarihi Ertelendi

The Last of Us Part 2 'nin çıkış tarihi sızdırıldıThe Last of Us Part 2 'nin çıkış tarihi sızdırıldı

Konu ile alakalı bir blog yazısı yayınlanmışken yönetmen Neil Druckmann, kararının nedeninin oyunun henüz istenilen standartlara ulaşmamış olması olarak gösteriliyor. Bu noktada Druncmann,  "Önümüzde iki seçeneceğimiz vardı: Oyunun bazı kısımlarından taviz vermek veya biraz daha zaman istemek. Biz burada ikincisini tercih ettik. Yeni çıkış tarihi, oyunu tam olarak bizi tatmin edecek şekilde tamamlamamıza yardımcı olacak. Ayrıca ekibimizin üzerindeki stresi de böylece azaltmış olacağız." Sözlerini dile getiriyor.

The Last of Us oyunu ilk etapta 2013 yılında Playstation 3 için piyasaya sürülmüştü. Daha sonra remastered olarak Playstation 4 için yayınlandı ve oyun kıyamet sonrası dünyası ve etkileyici hikaye detayları ile oyun severlerin beğenisini kazanmıştı. Oyunun ikinci kısmı tekrar oyuncularla buluşmaya hazırlanırken 2016’dan beri duyurulmuş olan oyun büyük bir heyacan ile bekleniyor. Başrolde yine büyümüş olarak Ellie’yi göreceğiz ve büyük bir ihtimal oyunun son jenerasyonu bu seri olacak. Bakalım PS4 ile beraber önümüzdeki aylarda sunulacak olan bu oyun ne derece başarılı bir yapım olacak göreceğiz.


The Last of Us 2 için büyük sürprizThe Last of Us 2 için büyük sürpriz
Türkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonlarıTürkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonları

PAYLAŞ