Epic'ten GeForce Now hakkında açıklama - Haberler - indir.com

Epic'ten GeForce Now hakkında açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 08:11:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Beta sürecinin oluşmasıyla beraber önemli yayıncıların desteğini kaybeden GeForce Now platformu, Epic Games'in sistem için verdiği birliktelik mesajı ile bir nebze olsun rahat bir nefes aldı. Bulut tabanlı oyun servisi olan GeForce Now, uzun bir sürenin ardından beta sürecinin tamamlanmasıyla beraber tüm kullanıcılara açılmış fakat akabinde gelen süreçte oyun dünyasının başarılı isimlerinden Activision Blizzard ve Bethesda gibi yayıncılar, oyunlarını platformdan geri aldı. Yaşanan bu tüm olumsuzlukların geçtiğimiz gün Borderlands, Bioshock ve NBA 2K gibi oyunların yayıncısı 2K Games de yapımlarını GeForce Now’dan çektiğini duyurmasıyla devam etti. 

Fakat şöyle ki söz konusu bu platforma kapılarını sonuna kadar açan geliştiriciler de yol değildir. Bunların arasında ise Epic Games'de yer alıyor. Şirketin CEO’su Tim Sweeney, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile beraber GeForce Now hizmeti için "diğerlerinin izlediği yolu takip etmeyeceğiz" sözlerini sarf kullandı. Sweeney'nin bu açıklamasının devamında ise "Epic, GeForce Now hizmetini yürekten desteklemeye devam edecek. Fortnite ile Epic Games Mağazasına özel ve sisteme dahil olmak isteyen oyunlar ile platforma entegrasyonumuz artarak devam edecek." sözlerine yer verdi.

GeForce Now platformu halihazırda zaten bir milyondan fazla kullanıcıya sahip olan bir platformdur. Bu platformun ücretsiz ve atlık 5.49 euro ödeme ile kullanılan bir üyelik sistemi de vardır. Hatta öyle ki platformun ücretli üyelik sisteminde ilk üç aylık kullanımda kullanıcılardan herhangi bir ücret talep etmiyor. Yani GeForce Now platformu bu şekilde yani üç aylık süre içerisinde ücret ödemeden deneyip kullanıp isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Üyelik için kredi kartı bilgilerinizi kaydetmeniz gerektiğini hatırlatmak gerekiyor. Fakat üç aylık süre içerisinde kartınızdan herhangi bir para çekim işlemi yapılmayacaktır. İlk kayıttan sonra hemen iptal edilen üyelikte bile deneme sürümü 90 gün süresince devam ediyor. GeForce Now’a üyelik işlemini yaparak platformun sunduklarına göz atabilirsiniz. 





PAYLAŞ