Epic Store'dan büyük kampanya 6 Batman oyunu ücretsiz oldu! Tam 200 TL değerinde... - Haberler - indir.com

Epic Store'dan büyük kampanya 6 Batman oyunu ücretsiz oldu! Tam 200 TL değerinde...

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 12:19:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Oyun

Oyun mağazası Epic Games Store tam altı farklı popüler Batman oyununu ücretsiz yaptı. Oyunların toplam değeri yaklaşık 200 TL seviyesinde.

Epic Games Store, bu hafta ücretsiz oyun kampanyalarında bombayı duyurdu. Altı farklı oyun yaklaşık değerleri ise 200 TL altı farklı oyun şu anda Epic Store tamamen ücretsiz şekilde alınıyor. Bu kampanya 26 Eylül' kadar devam edecek. 

Metro Exodus, Sadece Epic Store Üzerinden Satılabilir!Metro Exodus, Sadece Epic Store Üzerinden Satılabilir!


Ücretsiz verilen oyunlar listesi şöyle: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight, Lego Batman: The Videogame, Lego Batman: DC Super Heroes, Lego Batman: Beyond Gotham. Hayran kitlesine sahip olan popüler üçlemeler Hem Arkham ve hem de LEGO Batman bildiğiniz gibi oldukça büyük. 2019 yılınım sonun kadar haftada en az bir oyun ücretsiz olacak. Epic Games Store, şu ana kadar dağıttığı ücretsiz oyunlar arasında Subnautica, Alan Wake, For Honor, Limbo, This War of Mine, Overcooked, World of Goo, Transistor, The Witness, Hyper Light Drifter, Fez, Inside ve Celeste gibi yapımlar vardı.

İsteyen şu anda altı farklı Batman oyunu Epic Games Store'dan edinebilir. Bilgisayarınıza Epic Games Launcher yardımıyla da yükleyebilirsiniz. 26 Eylül'de sonlacak. Bunun yanında Epic Games Store önümüzdeki hafta da iki oyunu verecek o oyunlar ise şunlar: Everything ve Metro 2033 Redux. 

Epic Games büyüyor

Epic Store, online oyun platformu olan Steam'e ciddi bir rakip olduğu düşünülüyor. Epic stüdyosu, Steam platformunun başarılı oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan Rocket League'i satın alarak rakiplerinin karşısında ciddi bir adım attığını gösterdi. Psyonix, Rocket League oyununu zamanla daha da geliştirmeye yönelik hareket ediyor. Oyunun bu yılın son günlerine doğru muhtemelen oyunun güncellenmiş versiyonunu Epic Store üzerinden satışa sunacak. Bu gelişme ile birlikte oyun platformunda bir adım daha ilerleyen ve gelişim gösteren Epic Store, rakiplerinin karşısında ciddi bir konumda yer alıyor. 

Psyonix konu hakkında tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda görüyoruz ki, hali hazırda Rocket League oyununu Steam üzerinden satın almış olan ve oyuna ciddi ölçüde yatırım yapmış olan oyuncuların desteksiz bırakılmayacağı yönünde bilgiler vermişti. Yani şöyle ki, Rocket League, gelecek zaman içerisinde Steam üzerinden satışa sunulmayacak olsa da, Rocket League'nin yapımcı şirketi kendi oyun kitlesini yanız bırakmayacak ve oyunları hakkında herhangi bir sorun ile de karşı karşıya gelmeyeceklerini bildirdi. Şirketin konu hakkında bu şekilde bir açıklama yapması oldukça önemli olup kullanıcılarına güven verdi. Söz konusu konu hakkında güven veren Psyonix, henüz belli olmasa da Steam üzerinden oyunu kademe bir sistem ile çekeceği düşünülüyor. 


İlgili uygulamalar
Steam'de toplam 120 TL olan iki oyun Epic Store'da ücretsizSteam'de toplam 120 TL olan iki oyun Epic Store'da ücretsiz

PAYLAŞ