Epic Store'da 110 TL değerindeki üç oyun ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Epic Store'da 110 TL değerindeki üç oyun ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı ismi Epic Games Store, toplam değeri 111 TL olarak üç farklı oyunu ücretsiz bir şekilde oyuncuların karşısına çıkardı. Bu üç oyunu da hemen şimdi ücretsiz olarak indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Her oyunda birbirinden farklı temaya sahip olup oyuncuoların kıyasıya bir mücadele yaşamasını sağlayacak ögelere sahiptir. Oyun platformu Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesemeden devam ederken yeni oyunlarla gündem de yerini alıyor. bu hafta da toplam değeri 111 TL olan üç farklı oyun ücretsiz olarak sunuluyor. 

Epic Games Store 85 Milyon Kullanıcıya EriştiEpic Games Store 85 Milyon Kullanıcıya Erişti

Killing Floor 2, The Escapist 2 ve Lifeless Planet oyunlarını önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları ücretsiz olarak indirerek oyun kütüphanenizi geliştirebilirsiniz. Bu haftanın en dikkat çeken yapımı olan 2016 çıkışlı Killing Floor 2 çok yeni bir oyun olmamasına rağmen hala popülerliğini korumayı başarıyor. Co-op FPS türünde olan Killing Floor 2, 6'lı veya 12'li takımlar kurup zombi katliamının içerisinde hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyun Steam'in popüler ve beğenilen yapımları arasında yer alıyor. 

111 TL değerinde üç oyun ücretsiz sunuluyor

Bilim kurgu teması üzerinde kurulan keşif macera oyunu olarak karşımıza çıkan Lifeless Planet'te, uzak bir gezegende yaşam ararken terk edilmiş bir Rus kasabası keşfeden bir astronotu yönlendireceksiniz. 60'lı-70'li yılların klasik bilim kurgu hikayelerini andıran bir tona sahip olan Lifeless Planet, özellikle de türün hayranları için oldukça ilgi çekici görünüyor. Bu ücretsiz oyunların her biri farklı temalara sahiptir. 

Son olarak ise The Escapist 2 ise, dünyanın en tehlikeli ve en zorlu hapishanelerinden kaçmaya çalıştıkları bir oyun olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor. Team17 tarafından geliştirilen bu heyecan verici oyun genel olarak oldukça fazla olumlu yorum aldı. Killing Floor 2, The Escapist ve Lifeless Planet'i hemen şu anda Epic Games Store üzerinden edinebilir ve Epic Game Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 16 Temmuz 18.00'da sona erecek. Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyun da belli oldu: Torchlight II. Epic Games platformunda yer alan bu ücretsiz oyun kampanyalarını kaçırmadan para ödemeden farklı oyunları deneyebilirsiniz. Bu sayede birbirinden farklı oyunları deneyimleme keyfini yaşayacaksınız. 


Epic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecekEpic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecek
Epic Games Store'da Dev İndirim!Epic Games Store'da Dev İndirim!
Epic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz olduEpic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz oldu

PAYLAŞ