Epic Games'ten The Alto Collection hamlesi - Haberler - indir.com

Epic Games'ten The Alto Collection hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 14:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Team Alto ekibinin Alto's Adventure ve Alto's Odyssey oyunlarından oluşan The Alto Collection paketi satışa çıktığı ilk hafta Epic Games mağazasında ücretsiz olacak. Bu sayede oyuncular ilk hafta oyuna ücretsiz bir şekilde Epic Games üzerinden sahip olabilecekler. Mobil oyun dünyasının beğenilen iki oyunu Alto's Adventure ve Alto's Odyssey yakın zaman içerisinde masaüstü platformlarda da yerini almaya hazırlanıyor. The Alto Collection için Epic Games mağazasının da sürprizi var.

The Alto Collection oyunculara neler sunuyor?

Sonsuz koşu tarzında temaya sahip olan iki oyun Adventure olanı buz zemin üzerinde kayak, Odyssey ise kum üzerinde kayak temasıyla kullanıyor. Söz konusu bu oyunlar oyunculara uzun süreli bir macera yaşatıyor. Alto's Adventure oyunu 2016 yılında Windows 10 için yayınlanmıştı ancak şimdi tam bir paket söz konusu.

Sony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık anlaşmaSony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık anlaşma

The Alto Collection şeklinde adlandırılan bu paket iki oyunu içine alıyor. 13 Ağustos tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 konsolu için 9.99$ fiyat etiketiyle çıkacak olan paket yıl sonuna doğru da Nintendo Switch konsoluna gelecek. Bu sayede oyuncular geniş çaplı bir şekilde oyunun tadını çıkarabilecekler. Epic Games 13-20 Ağustos tarihleri arasında oyunu ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulacak. Sonrasında ise aynı fiyat üzerinden satışa sunulacak. Geliştirici paketinde ekstra olarak nelerin olacağı şu an için bilinmiyor ancak mobilde seriyi sevenler PC için yapılan kampanyadan memnun kalacaktır. Konuya dair elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 


Epic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli olduEpic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli oldu
GOG Galaxy 2.0, Epic Games Store desteğine kavuştuGOG Galaxy 2.0, Epic Games Store desteğine kavuştu
Epic Games Store Epic Games Store "Yaz İndirimleri" başladı

PAYLAŞ