Epic Games'te ücretsiz olacak 3 oyun açıklandı - Haberler - indir.com

Epic Games'te ücretsiz olacak 3 oyun açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler dijital oyun platformu olan Epic Games Store’un her hafta verdiği ücretsiz oyunlar serisi devam ediyor. Önümüzdeki hafta ise şirket tam 3 tane ücretsiz oyun vereceğini açıkladı. Buna göre vereceği yeni oyunlar Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition ve The Escapists 2 olarak açıklandı. Epic Games Store piyasadaki Steam gibi büyük bir oyun kütüphanesi ile yarışabilmek adına her hafta ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda oyuncuların kütüphanesinde GTA 5, ARK Survival Evolved gibi oyunlarda dahil olarak birçok oyun ekleyen Epic Games, önümüzdeki hafta ise 3 oyun daha sunacağını açıkladı. 9 Temmuzda oyuncuların karşısına çıkması beklenen 3 oyun, haricinde önceki hafta sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü iptal edilen Conan Exiles hediyesine bir özür olarak düşünülüyor.

Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition ve The Escapists 2 oyunlarını ücretsiz sunacak olan Epic Games, bu hamlesi ile beraber oyunculara kendini affettirmesi bekleniyor. Gelin şimdi yeni bu 3 oyun ne gibi detaylar sunuyor bakalım.

Epic Games ve Fortnite polis araçları için şaşırtıcı bir karar verdiEpic Games ve Fortnite polis araçları için şaşırtıcı bir karar verdi

Epic Games’ten 3 yeni ücretsiz oyun

Killing Floor 2

Killing Floor 2 oyunu 2016’da yayınlanmış olan çok oyunculu bir FPS oyunudur. Tripwire tarafından geliştirilen Killing Floor 2, arkadaşlarınızla beraber oynamanıza izin veriyor.

Lifeless Planet

Lifeless Planet, cansız olan bir gezegenin etrafında dolaşan bir astronun maceralarını ele alıyor. Bilim kurgu macerası olarak karşımıza çıkan bu oyun 2014 yılında çıkış yapmış ve Stage 2 Studios tarafından geliştirilmiş durumda.

Escapists 2

Ücretsiz sunulacak olan son oyun ise The Escapists 2 oluyor. Bir strateji oyunu olarak karşımıza gelen bu yapımda birçok farklı hapishaneden kaçmaya çalışıyorsunuz. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen oyun oldukça dikkat çekiyor.


Epic Games kullanıcı sayısı konusunda son derece mutluEpic Games kullanıcı sayısı konusunda son derece mutlu
Epic Games'te bu hafta iki oyun ücretsizEpic Games'te bu hafta iki oyun ücretsiz

PAYLAŞ