Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları - Haberler - indir.com

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Her hafta vermiş olduğu ücretsiz oyun serilerini sürdüren Epic Games, şimdi ise Steam üzerinde 59 TL Fiyat etiketine sahip olan Sherlock Holmes: Crimes and Punishments yapımını kısa süreliğine oyuncularına ücretsiz olarak sunacak. Oyuna nasıl ücretsiz olarak erişebileceğinize ise bu içeriğimizde aktaracağız. Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar ile kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen Epic Games, geçtiğimiz hafta içerisinde Steam fiyatı 55 TL olan Gone Gone ve Hob oyunlarını ücretsiz vermişti. Ücretsiz oyunlar serisinin önümüzdeki hafta ismi belli oldu. Buna göre şirket 59 TL fiyata sahip olan Sherlock Holmes: Crimes – Punishments oyununu kısa bir süreliğine bedava yapacak.

Ukrayna merkezli oyun geliştirici şirket olan Frogwares tarafından geliştirilen bu oyun 2014 yılında piyasaya girmişti. Cinayet, hırsızlık ve kaybolan kişilerin sırrını çözdüğünüz bu oyuna nasıl ücretsiz sahip olabilirsiniz gelin bakalım.

Epic Games, geliştirici modelini kökten değiştirmek istiyorEpic Games, geliştirici modelini kökten değiştirmek istiyor

Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunu nasıl indirilir?

İndirme işlemine geçmeden önce oyunun sahip olduğu detaylara bakacak olursak, Sherlock Holmes: Crimes – Punishments PCGamer tarafından 84/100 puan alırken Gamespot ve Polygon gibi oyun üzerine kurulu diğer otoritelere göre 8/10 puan almayı başarıyor. İçeriği anlamında dedektiflik yapabileceğiniz bu oyunda çözeceğiniz bir konu bulunmuyor. Oyunda birbirinden gizemli 6 farklı vakayı çözmeye başlıyorsunuz.

Oyunu Epic Games ile ücretsiz indirmek için ilk etapta Epic Games sitesine eriştikten sonra Epic Games Launcher’ını indirebilir ve bu arayüz üzerinden ücretsiz oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Epic Games kazanana 1 milyon dolar veriyorEpic Games kazanana 1 milyon dolar veriyor
Epic Games'te 56 TL değerinde iki oyun ücretsizEpic Games'te 56 TL değerinde iki oyun ücretsiz

PAYLAŞ