Epic Games'te bu hafta 70 TL değerindeki oyun ücretsiz - Haberler - indir.com

Epic Games'te bu hafta 70 TL değerindeki oyun ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-16 15:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Epic Games, kendi mağazası üzerinden, bu hafta yine oyunseverleri heyecanlandıracak bir kampanya ile adından söz ettiriyor. Toplam değerleri 70 TL olan ABZU ve Rising Storm 2: Vietnam oyunları tamamıyla ücretsiz oldu.

Epic Games Store,hız kesmeden ücretsiz oyun kampanyalarına devam ediyor. Bu hafta toplam değeri 70 TL olan iki farklı oyun sunuluyor. ABZU ve Rising Storm 2: Vietnam oyunlarını önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyerek her ikisini de deneyimleyebilirsiniz. Bu hatanın en çok dikkat çeken oyunları elbette ki Rising Storm 2: Vietnam oldu. PC oyunları arasında son derece popüler olan bir taktiksel FPS oyunu olarak sunulan Rising Storm 2'de 64 kişilik haritalarda savaşlara dahil oluyor ve burada hayatta kalmaya yönelik hareket ediyorsunuz. Oyunda farklı ordular, 50'den fazla silah, helikopterler ve çeşitli kara araçları yer alıyor. Oyun Steam'de çok olumlu yorumlara sahip.

RollerCoaster Tycoon 3, Epic Games Store’da ücretsizRollerCoaster Tycoon 3, Epic Games Store’da ücretsiz

Killing Floor serisinin yaratıcıları Tripwire tarafından 2017'de yayınlanan Rising Storm 2: Vietnam oyununa bu hafta içerisinde ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Bir diğer ücretsiz oyun ABZU, Giant Squid Studios tarafından geliştirildi. Macera ve keşif oyunu olan ABZU, hikaye ve oynanış anlamında Journey'e benziyor. Oyuncuları rahatlatıcı ve huzur verici oynanışı ile dikkatleri üzerine toplayan ABZU'da, okyanusun derinliklerinde eşsiz bir maceraya çıkıyor ve artık tarihe karışmış antik bir medeniyetin ilginç hikayesini keşfediyorsunuz.

ABZU'nun tanıtım yazısı şu şekilde

"Kendinizi gizemli ve renklerle dolu canlı bir okyanus dünyasına bırakın. Zarif yüzme kontrollerini kullanarak, Diver olarak suda akrobasi hareketleri yapın. Gerçek yaratıklara dayalı yüzlerce benzersiz türü keşfedin ve zengin deniz yaşamıyla güçlü bir bağlantı kurun. Size, birbirlerine ve avcılara yöntemsel olarak karşılık veren binlerce balık sürüsüyle etkileşimde bulunun. Efsanevi deniz manzaralarını seyredin ve örneğine rastlanmamış ayrıntılar içeren su ekosistemlerini keşfedin. Okyanusun kalbine, antik sırların unutulup bırakıldığı yerlere inin. Ancak dikkatli olun, derinliklerde tehlikeler gizlenir. "ABZÛ", en eski mitolojilerden gelir; AB su demektir, ZÛ ise bilmek anlamına gelir. ABZÛ, okyanusun bilgeliğidir."

ABZU ve Rising Storm 2: Vietnam oyunlarını hemen şu an da Epic Games Store mağazası üzerinden indirebilir ve Epic Game Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 15 Ekim 18.00'da sona erecek. Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyunlar da belli oldu: Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands. Oyunların her biri ayrı temalara sahip olup farklı maceralar içerisinde zaman geçirmenizi sağlar. Bunu deneyimlemek için oyunlara sahip olabilirsiniz. 


Spotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleştiSpotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleşti
Epic Games 8 Ekim ve 15 Ekim oyunlarını açıkladıEpic Games 8 Ekim ve 15 Ekim oyunlarını açıkladı
Epic Games bir oyunu daha ücretsiz hale getirdiEpic Games bir oyunu daha ücretsiz hale getirdi

PAYLAŞ