Epic Games'te bu hafta 3 oyun ücretsiz - Haberler - indir.com

Epic Games'te bu hafta 3 oyun ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-17 08:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasının başarılı isimlerden Epic Games, bildiğiniz üzere zaman zaman çeşitli oyunları ücretsiz olarak sunarak oyuncuları memnun etmeyi başarıyor. Anodyne 2, A Short Hike ve Mutazione adlı bu 3 farklı oyun bu haftanın ücretsiz olarak sunulan oyunları arasındadır. Kampanya 19 Mart tarihinde sonra erecek. Oyun kütüphanenizi geliştirmek ve farklı oyunlar ile zaman geçirmek isterseniz sizde bu ücretsiz oyunlara göz atabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan bu oyun kampanyasına hız kesmeden devam eden Epic Games mağazası bu hafta da ücretsiz üç adet oyun sundu. 

Anodyne 2 

GTA 4 yenilendi! Steam'e geri dönüyor!GTA 4 yenilendi! Steam'e geri dönüyor!

Hem üç boyutlu hem de iki boyutlu olma özelliğine sahip olan Anodyne 2 oyunu, Steam'in bu hafta ücretsiz olarak sunulan üç oyunlarından biridir. Oyunda bir Nano Temizleyici olarak görevi yapıyor ve sıradışı bir mücadelenin peşinden gitmeye çalışıyorsunuz. Oyunda New Theland adasında dolaşırken, 3 boyutlu olarak, Nano Vakum ile karakterlerin zihnine girerek zindanlarda mücadele ederken 2 boyutlu olarak oynuyorsunuz. Oyun kütüphanenizi geliştirmek için tercih edeceğiniz eğlenceli oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan Anodyne 2 ile eğlencenin tadını çıkarın. 

A Short Hike 

Görsel olarak diğer oyunlardan daha farklı tasarlanan A Short Hike oyunu piksel piksel tasarlanmış görseller üzerine kuruldu. Oyunda Hawk Peak Vilayet Parkı'nı keşfedecek ve heyecan verici bir deneyimin peşinden gideceksiniz. Oyunda uçan bir karakteri canlandıracaksınız. Uçabildiğiniz için de yüksek kayalıklara tırmanarak kendinizi aşağı bırakıp adrelanin hissini hissedeceksiniz. Oyunda ilerleme kat ederek gizli hazineleri toplamaya çalışacaksınız. Oyunu en özelliklerinden biri de oyuncular ile yardımlaşma imkanınızın olmasıdır. Oyun müziği ise keşfettiğiniz alana göre dinamik olarak yükseliyor.

Mutazione

15 yaşındaki Kai adlı bir karakteri yönlendireceğiniz Mutazione oyunu da Steam'in ücretsiz olarak sunulan oyunlarından biridir. Karakter hasta dedesini Nonno'yu iyileştirmek için tuhaf ve gizli Mutazione topluluğuna girecek. Son derece etkileyici grafiksel tasarımların yer aldığı bir dünyada geçen Mutazione oyununda çeşitli bulmacaları çözerek topluluğun ardındaki sırları ve ihanetleri aydınlatmaya çalışacaksınız. Etkileyici bir ortam içerisinde sıradışı bir mücadelenin içerisinde yer alacaksınız. Oyunlar 19 Mart saat 18.00’a kadar ücretsiz olacak. Oyuna ücretsiz olarak sahip olarak oyun kütüphanenizi geliştirmeye çalışacaksınız. 


Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!
Rainbow Six Siege, Steam'de kendi rekorunu kırdı!Rainbow Six Siege, Steam'de kendi rekorunu kırdı!
Steam'in yeni arama sistemi yayınlandıSteam'in yeni arama sistemi yayınlandı

PAYLAŞ