Epic Games'te 56 TL değerinde iki oyun ücretsiz - Haberler - indir.com

Epic Games'te 56 TL değerinde iki oyun ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı platformlarından Epic Games Store, toplam 56 TL değerinde olan iki farklı oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Oyun kütüphanenizi geliştirmek için hemen şimdi oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Bildiğiniz üzere Epic Games Store zaten ücretsiz oyun dağıtıyor. Kampanyasını sürdürmek içinde bu hafta da iki farklı oyunu ücretsiz olarak sunuldu. Epic Games Store mağazasında bu g-hata içerisinde de 56 TL'lik ki farklı oyun ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Bağımsız yapımlar olarak karşımıza çıkan Hob ve Gone Home adlı oyunları bir hafta süresince ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Zaman zaman sunulan bu oyunlara yeni katılan bu ücretsiz oyunlar ile evde kaldığınız şu günlerce farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. 

Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyunu ücretsiz!Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyunu ücretsiz!

Zelde benzeri aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkan Hob, bu haftanın en dikkat çeken yapımlar arasına girdi. Torchligt serisinin yaratıcıları Runic Games tarafından hazırlanan bu heyecan verici oyun Hob, 2017 yılında yayınlanmış ve oyunseverlerden büyük övgüler kadar kendini sevdirmiştir. Kendi özgü bir sanat tasarımı, etkileyici oyun dünyası ve dikkat çekici müziklere sahip olan Hob, özellikle de bu tarz oyunlarda vakit geçirmekten keyif alan oyunları sevenlere şiddetle tavsiye ediliyor. 

Ücretsiz olarak sunulan bir diğer oyun ise Gone Home. Bu oyun interaktif bir keşif simülasyonu olarak oyuncuların dikkatlerini üzerine çekiyor. The Fullbright Company tarafından geliştirilen Gone Home ilk olarak 2013 yılında PC için çıkış yapmış. Bunun ardından mükemmel bir başarı elde etmesi ile beraber oyun PS4, Switch ve mobil platformlar gibi neredeyse her cihaza geldi.

"7 Haziran 1995. 01.15

Yurt dışında bir yıl geçirdikten sonra eve dönüyorsun. Ailenin seni karşılamasını bekliyorsun ama ev boş. Bir şeyler ters. Herkes nerede? Ve burada ne oldu? Gone Home'da bu gizemi tek başına çöz." Hob ve Gone Home adlı bu iki oyunu da hemen şimdi ücretsiz olarak indirerek heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Oyunları Epic Game Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Epic Games Store tarafından yapılan bu kampanya 9 Nisan 18:00 da sona erecek. Bu iki oyunun ardından aynı zamanda Totally Reliable Delivery Service ve Drawful 2 oyunları da şu anda Epic Store'da ücretsiz. Gelecek hafta sunulacak olan ücretsiz oyunlarda belli oldu. Bunlar; Sherlock Holmes Crimes and Punishments.


Epic Store'da kısa bir süreliğine Assasin's Creed Syndicate ücretsizEpic Store'da kısa bir süreliğine Assasin's Creed Syndicate ücretsiz
Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!
Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu!Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu!

PAYLAŞ