Epic Games'te 250TL değerindeki oyun ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Epic Games'te 250TL değerindeki oyun ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Dün akşam gerçekleşen Gamescom 2021 etkinliğinin açılış şovunun ardından Saints Row®: The Third™ Remastered, Epic Games üzerinden ücretsiz oldu.

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar ile adından söz ettiren Epic Games, bu hafta bir sürpriz daha yaparak oyuncular için 250 TL'lik ekstra bir oyun daha hediye etti. 

Epic Games 50 TL'lik iki oyunu bedava yaptıEpic Games 50 TL'lik iki oyunu bedava yaptı

Saints Row: The Third Remastered ücretsiz oldu

Gamescom 2021'de yeni Saints Row'un duyurulmasının ardından Epic Games'te Saints Row: The Third Remastered ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunun Steam üzerindeki değeri 249 TL'dir. Oyunu 2 Eylül tarihine kadar kendi hesabınıza eklerseniz, artık oyun sizin olmuş oluyor. Epic Games'in haftalık olarak sunduğu ücretsiz oyunun ise bu akşam 18:00'de erişimine izin verilecek. Saints Row: The Third Remastered'ın fragmanını ve oyun detayları de sunuldu. 

Saints Row®: The Third™ Remastered, size güçleri en yüksek seviyedeyken Saint'leri kontrol etme ve bu güçlerle eler yapılabileceğini gösterme imkanı veriliyor. Burası sizin şehriniz olacak. Bu sebeple de sizin kurallarınız geçerlidir. Geliştirilmiş grafiklere sahip olan bu oyunda seks, uyuşturucu ve silah bataklığına batmış günah şehri Steelport, artık son derece güzel bir yerdir. Stilwater'e sahip olduktan yıllar sonra Saints ayakkabıları, Saints enetji içecekleri ve size yakın olan mağazalardan elde edebileceğiniz Johnny Gat oyuncak biblolarıyla beraber Third Street Saints, sıradan bir sokak çetesinden tanınmış bir marka haline geldi. Saint'ler Stilwater'ın kralı olsa da bu sahip oldukları ün dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Tüm dünya içerisinde piyonları olan efsanevi suç derneği Syndicate, gözlerini Saint'lere dikti ve haraç talep etmektedir.

Syndicate'e siz çökmeyi reddederek, bir dönem içerisinde gururlu bir metropolken Syndicate hakimiyetinde zorlukların her birini geride bırakarak bir günah şehrine dönüşen Steelport'a savaşı getir. Bir tankla serbest düşüş yapın, bir Meksika güreşçi çetesine uydudan hedeflemeli hava saldırısı düzenleme ve iyi eğitimli bir askeri güce karşı savaşarak görevlerinizi başarıyla son derece kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Oldukça garip bir oynanış şekline sahip olan oyunda her detay mümkündür. 

Fitne İmha Silahları - Sadece düşmanları ortadan kaldırmakla yetinmemek gerekir. Aynı zamanda düşmanlarınızı küçük düşürür. Savaş jetleri, insan fırlatan gülle arabaları ve şok edici yakın dövüş silahları; hepsi eğlencenin dozunu artırmak için oldukça önemli detaylardır. 

Çılgın Karakter Kişiselleştirme - Dibe batmış ünlülerin, maskesiz ninja korsanlara kadar en garip karakterleri yaratmaya yönelik hareket edin. Her günahkarın içinde bir Saint yatar. Kime düşüneceğinize siz karar verin. 

On numara Eşli Oyun - Tek başına veya bir arkadaşınızla çevrimiçi bir şekilde oyuna dahil olabilirsiniz. Serbest düşüş yapın ve ağır silahların yer aldığı Syndicate üssüne doğru çaresizce saldırırken ortağının havalı pikabına iniş yapmaya çalışın. Yanınızda bir arkadaşınız varsa Steelport'ta her zaman daha fazla eğlenceye tanık olabilirsiniz.

Tüm DLC'ler dahil - Üç genişletme görev paketlerinin hepsi ve orijinal sürüme ek 30'dan fazla DLC parçası.


Epic Games'de 150TL değerinde iki oyun daha ücretsiZEpic Games'de 150TL değerinde iki oyun daha ücretsiZ
Epic Games'de 268TL değerindeki iki farklı oyun ücretsiz!Epic Games'de 268TL değerindeki iki farklı oyun ücretsiz!
Epic Games CEO'su Apple'ın casusluk yaptığını belirttiEpic Games CEO'su Apple'ın casusluk yaptığını belirtti

PAYLAŞ