Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu! - Haberler - indir.com

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Sunduğu ücretsiz oyunlar ile oyuncuları sevindirmeyi başaran Epic Games, yine iki farklı oyun ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Offworld Trading Company ve Gonner oyunlar, Epic Games platformu üzerinden ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacaktır. Oyun kütüphanenizi genişletmek ve yeni oyunlarla keyifli anlar geçirmek isterseniz sizde bu iki ücretsiz oyuna sahip olabilirsiniz. 

Ekonomik strateji türündeki Offworld Trading Company ve platform tarzındaki Gonner oyunları bir hafta süre içerisinde Epic Games mağazası üzerinden ücretsiz erişilebiliyor hale getirilecek. Bu şekilde her iki oyunda belirli süreliğine oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunlara Epic Games üzerinden ücretsiz olarak sahip olabilir ve farklı bir oyun denemenin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Epic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz olduEpic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz oldu

Offworld Trading Company 

Offworld Trading Company oyunu Civilization IV’ün baş tasarımcısı Soren Johnson tarafından geliştirilmiş olup oyuncuların stratejiler becerilerini kullanarak gelişim sağlayacakları bir dünya sunuyor. Stratejik planlamalar doğrultusunda hareket ederek ilerleyeceğiniz Offworld Trading Company oyununda Mars kolonileri arasında yer alacaksınız. Silahları oyunları geri plana iten Offworld Trading Company oyununda ekonomik zekanızı strateji ile birleştirerek kullanmaya ve gelişim sağlamaya çalışacaksınız. Bu heyecan verici strateji oyununda ekonomik güç üzerinden ilerleme kat etmeye çalışacaksınız. Şöyle ki Mars gezegeninden topladığınız kaynakların her birini hem kullanacak hem de işleyerek satışını gerçekleştireceksiniz. Bu şekilde para kazanarak daha güçlü olabilirsiniz. Çeşitli ürünlere alıp satarak kendi ekonominizi oluşturacaksınız. Bunun için size çeşitli imkanlar sağlanıyor. Bunları gözden geçirmeli, stratejik zekanızı devreye sokmalı ve rakiplerinizi geride bırakmak adına hızla ilerleme kat etmelisiniz. 

Hem görselleri hem de grafik tasarımlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Offworld Trading Company oyununda elde ettiğiniz ürünleri kar elde etmeye yönelik bir satış politikası ile satışını gerçekleştireceksiniz. Oyunu isterseniz tek başınıza isterseniz de çok oyunculu bir şekilde oynayarak kendi oyun alanınızı geliştirebilirsiniz. Mars'ın size sunduğu kızıl dünya üzerinde özgün taktiklerinizi kullanarak sahip olduğunuz alanı genişletmeye odaklanın. Oyun şu an için Epic Games mağazasında ücretsiz olarak sunuluyor, oyuna sahip olarak Mars'ta eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. 

Gonner

Gonner ise diğer oyunun aksine daha sakin olan bir platform oyunudur. Sıradışı bir platform üzerine kurulan Gonner oyununda zaman geçirmek isteyen oyuncular oyuna Epic Games üzerinden ücretsiz olarak sahip olabilir. Kampanya süresinde satın alabileceğiniz bu oyun daha minimalist görseller üzerine kurulu olup sevimli oyuncu karakterlerini yönlendirme üzerine kuruludur. Pastel renklerin kullanıldığı hoş bir atmosfere sahip olan Gonner oyununda bölümler rastgele oluşturuluyor. Sıradışı bir eğlence için tercih edeceğiniz eğlenceli oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan Gonner oyununda ücretsiz olarak vakit geçirebilirsiniz. Şöyle ki balina arkadaşınız ile beraber zorlu bölümlerde düşmanları geride bırakarak ilerleyeceğiniz oyunda günlük görevleri de başarı ile sonlandırarak ödüller kazanabilirsiniz. Oyunlar 12 Mart tarihine kadar ücretsiz. Bu tarihe kadar oyuna Epic Games üzerinden sahip olabilirsiniz. Bu şekilde oyun kütüphanenizi genişletmiş olacaksınız. 


Oyunseverlere müjde! Epic Games her gün bir oyun hediye edecekOyunseverlere müjde! Epic Games her gün bir oyun hediye edecek
Epic Games'te 250TL değerinde 3 oyun hediyeEpic Games'te 250TL değerinde 3 oyun hediye
Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyunu ücretsiz!Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyunu ücretsiz!

PAYLAŞ