Epic Games'in önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği 2 iddialı oyun belli oldu - Haberler - indir.com

Epic Games'in önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği 2 iddialı oyun belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Epic Games, 27 Ağustos-3 Eylül tarihler arasında ücretsiz olarak sunacağı 2 oyunu açıkladı. Yapılan açıklama göre gelecek hafta HITMAN ve Shadowrun Complete Collection ücretsiz olarak verilecek.

Her hafta kısa süreli olarak ücretsiz sunduğu oyunlar ile geniş bir hayran kitlesi edinen Epic Games, bir süredir kaliteli oyunları ücretsiz sunmadığı için eleştirilmeye başlanmıştı. Bu hafta da Enter The Gungeon ve God’s Trigger oyunlarını ücretsiz sunan şirket, bununla birlikte önümüzdeki hafta ücretsiz sunulacak oyunları da duyurdu. 

Apple, Epic Games'in fişini çekmek üzereApple, Epic Games'in fişini çekmek üzere

27 Ağustos ve 3 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak sunacağı oyunlardan ilki hepimizin bildiği bir dönemin en popüler oyunlarından birisi olan HITMAN oldu. Bu popüler oyunun dışında Steam üzerinde normal fiyatı 115 TL olan fakat indirim ile 70,40 TL'ye düşen Shadowrun Complete Collection da önümüzdeki hafta ücretsiz verilecek oyunlar arasında yer alıyor. 

HITMAN nasıl ücretsiz olacak?

İlk olarak 2016 yılında piyasaya çıkan HITMAN, Steam üzerinde halihazırda ücretsiz bir deneme sürümüne sahip. Oyunun ilk görevini oynamanız için izin verilen bu sürüm, son derece ilgi çekiyor olsa da oyunun Game af The Year Edition sürümünü almak isteyenler 123,98 TL gibi bir ücret ödemek zorunda. Epic Games'in ücretsiz olarak sunacağı HITMAN'in ise Game of The Year Edition olmasa dahi deneme sürümünün aksine oyunun tam sürümü olduğu düşünülüyor. Bunun gerçekliğini gelecek hafta göreceğiz. Oyunun önümüzdeki hafta çıkacak HITMAN 3'e olan ilgiyi artırmak için ücretsiz sunulacağı düşünülüyor.

Pek çok oyuncuya göre Epic Games’in GTA 5 kampanyasından sonra yaptığı en büyük oyun olan HITMAN, eğer bir sorun olmazsa 27 Ağustos’ta ücretsiz edinilebilir olacak. 

Shadowrun Collection nasıl bir oyun?

Gelecek haftanın ücretsiz oyunlarından bir diğeri de Shadowrun Collection, siberpunk ve fantezinin bulunduğu bir Shadowrun dünyasında geçiyor. Uzun süredir devam eden ve kendisine hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturan oyun, mega sehir Seattle’da gizemli katili arama mücadelesini içeriyor. 

Epic Games’in önümüzdeki hafta ücretsiz olarak sunacağı Shadowrun içeriğinde “Shadowrun Dragonfall - Director’s Cut”, “Shadowrun Returns” ve “Shadowrun Hong Kong - Extended Edition” yer alıyor. 



PAYLAŞ