Epic Games'in bu hafta ücretsiz sunacağı oyun belli oldu - Haberler - indir.com

Epic Games'in bu hafta ücretsiz sunacağı oyun belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-13 13:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Ücretsiz olarak sunulan GTA 5 ile oyuncuların beğenisini kazanan Epic Games, her Perşembe ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Epic Games 22 Mart ücretsiz oyunları belli oldu. 

Geçtiğimiz hafta içerisinde 49 TL değerindeki Wargame: Red Dragon oyunu ile kullanıcıların karşısına çıkan Epic Games, bir hafta sürecinde bu oyunu ücretsiz olarak sunmuştu. Söz konusu bu oyunun süresi son bulurken, Epic bu hafta içerisinde de 50 TL'lik bir oyunu ücretsiz hale getirdi. 

Apple ve Epic Games davasına Steam'de dahil olduApple ve Epic Games davasına Steam'de dahil oldu

Surviving Mars oyunu ücretsiz olarak sunuldu

Üç yıl önce PC, macOS, Linux, PlayStation 4 ve Xbox One için sunulan şehir kurma odaklı simülasyon oyunu Surviving Mars şimdi Epic Games ile geliyor. Bugünden itibaren haftaya Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak sunulacak olan bu yağım, oyun severleri Mars'a yolculuğa çıkacak. Kızıl Gezegen üzerinde kendi şehrinizi inşa edin ve Mars'ta yaşayan ilk insan kolonilerinin lideri olarak görevlerinizi yerine getirmeye odaklanın. Bu heyecan verici oyun, yabancı gezegenin sırrını çözerken aynı zamanda doğru stratejiler kurarak ilerlemenizi sağlar. Bu şekilde kolonilerinizin hayatta kalma şansı daha da artar ve koloniniz güçlenir. Aynı zamanda gezegene hakimiyetiniz de yine bu doğrultuda yükselecek.

Haemimont Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu görüşler alan oyun bugün ücretsiz oldu. 18 Mart’a kadar oyunu bedava bir şekilde deneyimleme şansına sahip olabileceksiniz. Surviving Mars oyununu kütüphanenize ekleyerek oyunda nefes kesen anlar yaşayabilirsiniz. Hem tasarımı hem de oynanış şekli itibariyle oyunculara sıradışı anlar yaşatmak konusunda oldukça başarılı bir oyun olan Surviving Mars ile beraber heyecan verici anlar yaşamaya odaklanın. 

Surviving Mars sistem gereksinimleri

Minimum:

– İşletim sistemi: Windows 7 64-Bit
– İşlemci: Intel Core i3-4130 3.40GHz / AMD Phenom II X6 1045T
– Ekran kartı: GeForce GT 620 / Radeon HD 6450
– Ram: 4 GB RAM
– Boş Depolama Alanı: 6 GB

Önerilen:

– İşletim sistemi: Windows 7 64-Bit
– İşlemci: Intel Core i5-2400 3.10GHz / AMD PRO A12-8870
– Ekran kartı: GeForce GTX 750 Ti / Radeon R7 360
– RAM: 8 GB RAM
– Boş Depolama Alanı: 6 GB

 


Epic Games'te 319 TL değerindeki iki oyun ücretsiz olduEpic Games'te 319 TL değerindeki iki oyun ücretsiz oldu
Birleşik Krallık Epic Games'in davasını geri çevirdiBirleşik Krallık Epic Games'in davasını geri çevirdi
Epic Games, Mediatonic Stüdyosunu satın almak için harekete geçtiEpic Games, Mediatonic Stüdyosunu satın almak için harekete geçti

PAYLAŞ