Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak sunduğu oyun belli oldu - Haberler - indir.com

Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak sunduğu oyun belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-05 14:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games Store'un bu hafta içerisinde ücret ödemeden dağıtımını yağacağı oyunlar erişeme açıldı. For the King'in yanı sıra sürpriz bir şekilde Metro Last Light Redux oyunu da ücretsiz olarak oyuncuların karşısına çıkıyor.

Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta biraz daha oyuncuların yanında oluyor Oyuncular sadece For the King oyununun sunulmasını beklerken Epic Store sürpriz bir şekilde Metro Last Light Redux oyununu da ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuyor. Her iki oyunu da şimdi ücret ödemeden Epic Games kütüphanenize yükleyebilirsiniz. 

280 TL değerindeki Star Wars Battlefront II Epic Games'te haftaya ücretsiz280 TL değerindeki Star Wars Battlefront II Epic Games'te haftaya ücretsiz

Hikaye odaklı bir atmosfer üzerine kurulan bu FPS oyunu Metro: Last Light, ilk olarak 2013 yılı içerisinde oyuncuların beğenisine sunuldu. Metro 2033'ün direk devam eden oyunu olarak hazırlanan Last Light, kısa bir süre içerisinde hem büyük sarış rakamlarına ulaştı hem de eleştirmenler tarafından tam not almayı başardı. Yapımcı 4A Games daha sonra oyunun grafiksel olarak iyileştirilmiş versiyonu olan Last Light Redux'ı da 2014'te yeni nesil konsollar ve PC için yayınladı.

Söz konusu bu oyunun serisinin ilk oyunu olarak adından söz ettiren Metro 2033 Redux da şu an için geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Epic Games Store'da ücretsiz olarak dağıtıldı. Bu yeni kampanya ile beraber şimdi de serinin iki oyununu tamamıyla ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Bu sayede hikayenin devamında da etkili bir görev almanın keyfini çıkarabilirsiniz. İkinci oyundan keyif alırsanız sonrasında ise üçüncü ve son çıkan oyun Metro: Exodus'a da göz atmak isteyebilirsiniz.

Metro Last Light Redux ve For the King oyunlarına hemen şu anda Epic Games Store üzerinden sahip olabilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyerek burada macera dolu anların tadını çıkarabilirsiniz. Kampanya 11 Şubat 19.00 itibarıyla sona erecek ve yerine yeni oyunlar gelecek. Bir sonraki hafta içerisinde Epic Games'in ücretsiz olarak sunacağı oyun ise Halycon 6 oldu. 

Tanıtım yazısı;

Yıl 2034.

Kıyamet sonrası dönemdeki Moskova'nın harabelerinin altında, Metro tünellerinde insanlığın kalıntıları, dışarıdan ve içeriden gelen ölümcül tehditlerle kuşatıldı.

Mutantlar, terk edilmiş yüzeyin altındaki yeraltı mezarlarına gizlice girip yukarıdaki zehirli göklerin arasında avlanıyorlar.

Ancak Metro'nun istasyon şehirleri, birlik olmak yerine D6'nın askeri sığınaklarından gelen bir kıyamet günü cihazı olan nihai güç için savaş veriyor. İnsanlığı dünyadan sonsuza dek yok edebilecek bir iç savaş patlak vermek üzere.

Suçun yükü omuzlarında olan ancak umudunu kaybetmemiş Artyom olarak, hayatta kalmamızın anahtarı sizin elinizde ve bu, en karanlık saatimizdeki son ışığımız..


Epic Games Google'a ve Apple'a dava açtıEpic Games Google'a ve Apple'a dava açtı
Epic Games'de fiyatı 61 TL olan oyun ücretsiz olarak sunuluyorEpic Games'de fiyatı 61 TL olan oyun ücretsiz olarak sunuluyor
Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak sunduğu oyunlar belli olduEpic Games'in bu hafta ücretsiz olarak sunduğu oyunlar belli oldu

PAYLAŞ