Epic Games'in bu hafta ki ücretsiz oyunları - Haberler - indir.com

Epic Games'in bu hafta ki ücretsiz oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games'in bu hafta içi ücretsiz olarak sunacağı oyunlar belli oldu. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre oyuncular, bu perşembe Crying Suns'a ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler.

Her hafta içerisinde kısa bir süreliğine ücretsiz yaptığı oyunlarla geniş bir kitlenin hayranlığını kazanmayı başaran Epic Games, 15 günlük ücretsiz oyun serisini tamamladı. Son olarak ise Jurrasic Wird'ü ücretsiz olarak sunan şirket, bunun yanı sıra gelecek hafta içerisinde ücretsiz olarak sunacağı oyunların duyurusunu gerçekleştirdi. 7 Ocak ve 14 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulan oyun Crying Suns oldu. Steam platformunda normalde 40 TL'ye, ancak şu anda yüzde 40 indirimle 24 TL'ye satılan oyun, oyuncular  tarafından olumlu eleştiriler almayı başardı. 

Epic Games'in ücretsiz oyunlarının yer aldığı liste sızdırıldıEpic Games'in ücretsiz oyunlarının yer aldığı liste sızdırıldı

Crying Suns oyunu hakkında

Alt Shift tarafından geliştirilen ve Humble Games tarafından yayınlanan Crying Suns, 2019 yılında oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Steam platformundaki incelemelerde "çok olumlu" yorumunu alan Crying Suns, gizemli bir şekilde düşüşe geçen imparatorluğu araştıran uzay filosu komutanının ekseninde taktiksel bir rogue-lite türlerini içeriyor. Zengin ve heyecan verici bir hikaye ile gelen bu oyun, özellikle uzay konulu oyunları ve strateji geliştirme, taktik uygulama oyunlarını sevenlere hitap ediyor. 

Crying Suns sistem gereksinimleri

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Çift çekirdekli 2.5 GHz veya eş değeri

Bellek: 4 GB RAM

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Ekran kartı: Paylaşımsız GPU, 1 GB VRAM/ AMD HD5750 veya eş değeri

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: Core i3 2.5 GHz veya eş değeri

Bellek: 4 GB RAM

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Ekran kartı: Paylaşımsız GPU, 2 GB VRAM / GTX 750ti veya eş değeri

 

Epic Games her hafta olduğu gibi bu hafta içerisinde de birbirinden farklı oyunları oyunculara ücret ödemeden sunuyor. Ancak zaman zaman oyunculara sürpriz yapan Epic Games, bu iki oyunun yanı sıra farklı oyunları da ücretsiz hale getirebilir. Bu sayede oyunculara daha fazla ücretsiz oyun sunulabilir. Yukarıda yer alan oyunlara Epic Games üzerinden ücret ödemeden sahip olarak sunulan içeriklerden anında faydalanabilirsiniz. 


Epic Games, yılbaşı özel 60 TL kupon veriyorEpic Games, yılbaşı özel 60 TL kupon veriyor
Epic Games, 104 TL'lik oyunu bedava yaptıEpic Games, 104 TL'lik oyunu bedava yaptı
Stranded Deep, Epic Games'te ücretsizStranded Deep, Epic Games'te ücretsiz

PAYLAŞ