Epic Games'de fiyatı 61 TL olan oyun ücretsiz olarak sunuluyor - Haberler - indir.com

Epic Games'de fiyatı 61 TL olan oyun ücretsiz olarak sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Her hafta Epic Games'de ücretsiz olarak sunulan oyunlara bir yenisi daha eklendi. Epic Store üzerinden kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirilen oyunlarda bu hafta, Galactic Civilizations III yer alıyor. Etiket fiyatı 61 TL olan oyun, Epic Store üzerinden bir süre ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu Epic Store kütüphanenize ekleyerek dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde Epic Games tarafından başlatılan bir etkinlikle her hafta ücretsiz olarak bazı oyunların sunulacağı dile getirilmişti. Söz konusu bu kampanyanın 2020'nin ilk aylarına kadar devam edeceği söyleniyordu fakat durum çok da bu şekilde olmadı. Epic Games, halen bazı oyunları ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Platformda ücretsiz olarak sunulan oyunların farklı platformlarda zaman zaman oldukça yüksek bedellere satılması da oyunseverlerin dikkatini çekiyor. Epic Games, şimdi fiyatı 61,00 TL olan Galactic Civilizations III adlı oyunu ücretsiz olarak sundu.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli olduEpic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Galactic Civilizations III nasıl bir oyun?

Sıra tabanlı, Strateji türünde olan Galactic Civilizations III oyunu 2 GB boyutundadır. Fiyatı ise 61 TL olan bu heyecan verici oyu 21.01.2021'den itibaren 1 hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Stardock Entertainment tarafından geliştirilen Galactic Civilizations III, 2015 yılında oyuncuların karşısına çıktı. Oyundaki amacınız, seçim yapabileceğiniz ırklardan birini seçmek ve galakside hakimiyet kurarak gelişim sağlamak. Söz konusu bu hakimiyet kültürel ve siyasal yollarla kurabilir ya da silah zoruyla da ele geçirebilirsiniz. 

Biraz Star Wars biraz da Star Trek esintileri sunan oyunda birçok ırk arasından seçim yapabilirsiniz. Oyunun incelemelerine bakıldığında ise gayet olumlu yorumlarla karşılaşılıyor. Grafiklerden daha çok oynanışa odaklanılan Galactic Civilizations III oyununa şimdi ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Galactic Civilizations III oynanışı

Oyunun yapımcıları, oyun sırasında oyuncuların hiç bir zaman tekrara girmeyeceğini ve asla iki kez aynı oyunu oynamayacağınızı dile getiriyor. Yani her yeni oyun başlatıldığında oyun karşınıza birçok seçenek çıkarır. Hatta büyüklüğü, kaynakların ve gezegenlerin çok oluşu, etkinliklerin ne kadar olacağı gibi daha birçok ayar her oyunda farklılık gösteriyor. 

Galactic Civilizations III sistem gereksinimleri

Minimum:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / 8 / 7

İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD K10 Dual-Core

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: 512 MB DirectX 10.1 Ekran Kartı (AMD Radeon HD5x00 Serisi / Nvidia GeForce 500 Serisi / Intel HD 4000)

Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / 8 / 7

İşlemci: 2.3 GHz Intel Core i5 İşlemci ya da dengi

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: 1 GB DirectX 10.1 Ekran Kartı

Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Galactic Civilizations II kütüphaneye ekleme

Galactic Civilizations III oyununa sahip olmak için gereken tek şey Epic Store hesabınızın olmasıdır. Hesabınızı dakikalar içerisinde ücretsiz olarak açabilirsiniz. Sonrasında yapmanız gerekenlerse şu şekilde: 

Epic Games hesabınıza giriş yapın.

Oyun sayfasına gidin

Yükle tuşuna basın.

Siparişi Ver'e tıklayın. 

Oyunlar böylece kütüphanenize eklenmiş olacak.

Epic Games Store sizden iki faktörlü kimlik doğrulama isteyecektir.

 


Epic Games merkezini ABD'ye taşıyorEpic Games merkezini ABD'ye taşıyor
Epic Games'in bu hafta ki ücretsiz oyunlarıEpic Games'in bu hafta ki ücretsiz oyunları
280 TL değerindeki Star Wars Battlefront II Epic Games'te haftaya ücretsiz280 TL değerindeki Star Wars Battlefront II Epic Games'te haftaya ücretsiz

PAYLAŞ