Epic Games'de 150TL değerinde iki oyun daha ücretsiZ - Haberler - indir.com

Epic Games'de 150TL değerinde iki oyun daha ücretsiZ

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-30 14:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Epic Games beklenildiği gibi iki oyunu daha ücretsiz olarak sunacağını duyurdu. Yeni oyunların piyasada değeri ise 150 TL.

Geçtiğimiz yıl itibariyle ücretsiz oyunları duyurmaya başlayan Epic Games, iki yeni oyunun daha duyurusunu gerçekleştirdi. Oyunculara hediye edilen oyunların toplam değeri 150 TL olurken yeni oyunlar oldukça dikkat çekti. Piyasaya sunulan iki yeni oyun Mothergunship ve Train Sim World 2 oldu. Üstelik haftaya bu oyunlara 2 yeni oyun daha eklenecek. Haftaya ise A Plague Tale: Innocence ve Speed Brawl olarak açıklanan yeni oyunlar da mevcut oyunları oynamak isteyenler için ücretsiz bir seçenek sunuyor.

Epic Games'ın bu zamana kadar verdiği oyunların toplam bedeli ortaya çıktıEpic Games'ın bu zamana kadar verdiği oyunların toplam bedeli ortaya çıktı

Ücretsiz Olarak Kütüphane Eklenebilecek!

Yeni oyunları oynamak isteyenler, ücretsiz bir şekilde oyunları kütüphanelerine ekleyebilecek. Birinci şahıs bir aksiyon türündeki Rogue-like yapımı Mothergunship ve tren simülasyonu olarak ikinci versiyonuyla oyunculara sunulan Train Sim World 2, 5 Ağustos saat 18.00'a kadar ücretsiz.  8 Ağustos’a kadar oyuncuların oyunları kütüphaneye eklemesi gerekiyor. Oyunların kütüphaneye eklenmesi ile birlikte Epic Games hesabı kullanıldığı süre boyunca ücretsiz erişim sağlanabiliyor. Bu nedenle zengin bir oyun kütüphanesi oluşturmak isteyen pek çok kullanıcı, oynamayacak olsa dahi ücretsiz oyunları kütüphanesine eklemeyi tercih ediyor.

Mothergunship Nasıl Bir Oyun?

Birinci şahıs türündeki Mothergunship, aksiyonuyla oldukça dikkat çekiyor. Oyuncuların kendi silahlarını yapabileceği oyunda, toplamda 5 saatlik bir oyun hikayesi sunuluyor. Piyasada 100 TL gibi bir etiket fiyatına sahip olan oyunda, çatışmaların arasından korunarak hedefinizse ulaşmanız gerekiyor.

Train Sim World 2 Nasıl Bir Oyun?

Train Sim World 2 olarak sunulan diğer oyun ise simülasyon ve tren oyunu oynamak isteyenler için piyasadaki en iyi oyunlardan birisi. Gerçekçi bir tren simülasyon deneyimi sunacak oyun,  gelişmiş özellikler ve zengin tren seçenekleriyle dikkat çekiyor.



PAYLAŞ