Epic Games, yılbaşı özel 60 TL kupon veriyor - Haberler - indir.com

Epic Games, yılbaşı özel 60 TL kupon veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-19 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler dijital oyun servisi Epic Games, yılbaşı dönemine oldukça iddialı girdiği söylenebilir. İlk olarak açıkladığı ve tam 15 oyunu ücretsiz sunacağı paylaşımı sonrasında şimdi ise kullanıcılara 60 TL’lik kuponlar vermeye başladı. Epic Games şirketinin 2020 Holiday Sale adlı Yılbaşı indirimleri şu sıralarda mağazada devam ediyor. Bu indirimler kapsamında birbirinden popüler oyunlarda yüzde 75’e varan indirimler görüyoruz. Şimdi ise Epic Games, 60 TL’lik indirim kuponları vermeye başladı. Son yılların Steam karşısında en rekabetçi oyun platformlarından Epic Games oyun mağazası, her hafta bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz sunuyor. 17 Aralık tarihinden itibaren ise her gün bir yeni ücretsiz oyun verileceğini açıklamıştı.

Ücretsiz oyunlara ek olarak mağazada %80’e varan indirimler olurken, bu indirimlerde kullanabileceğiniz kuponlar da vermeye başladı.

Epic Games 145 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz sunuyorEpic Games 145 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz sunuyor

Epic Games, bedava 60 TL kupon veriyor

Epic Games hesabınıza site üzerinden giriş yaptıktan sonra kupon bölümüne basarak, herhangi bir harcama yapmadan 60 TL’lik indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Daha sonra ise en az 80 TL fiyatlı bir oyunu satın alırken söz konusu kupondan bir tane daha sahip olabiliyorsunuz. Epic Games indirimleri başlatması ile beraber site arayüzünde arama sayfası ve indirimlerin ana sayfadaki konumlarında düzenleme yapmışa benziyor. Bu noktada ziyaretçilerin daha iyi bir deneyime sahip olması hedefleniyor.

Epic mağazasında her 24 saatte bir yeni oyun açıklanmaya devam ediyor. 15 gün boyunca sürecek olan söz konusu bedava oyun etkinliği 1 Ocak 2021 yılı ile beraber sona erecek. Holiday Sale adlı indirimler ise 7 Ocak tarihine kadar devam edecek. Mağazad abaktığımız zaman Death Stranding, Mudrunner ve Tacoma gibi oyunların indirimde olması dikkat çekiyor. Ayrıca Cyberpunk 2077’de kupon ile alınabilecek popüler oyunlardan birisi gözüküyor.


150 TL değerindeki iki oyun kısa bir süreliğine Epic Games'te ücretsiz150 TL değerindeki iki oyun kısa bir süreliğine Epic Games'te ücretsiz
Epic Games'in ücretsiz oyunlarının yer aldığı liste sızdırıldıEpic Games'in ücretsiz oyunlarının yer aldığı liste sızdırıldı

PAYLAŞ