Epic Games, The Fall oyununu ücretsiz yapıyor - Haberler - indir.com

Epic Games, The Fall oyununu ücretsiz yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla her geçen gün popülerliğini artıran Epic Games, gelecek hafta içerisinde The Fall adlı oyunu ücretsiz olacak sunacak. 18 Mart Perşembe günü ücretsiz olacak oyun, bir hafta boyunca ücretsiz kalacak.

Her hafta içerisinde kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunduğu oyunlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Epic Games, yeni yıla özel olarak başlattığı 15 günlük ücretsiz oyun serisini geçtiğimiz günler içerisinde tamamladı. Seri sürecinde birçok oyun ücretsiz şekilde sunuluyor olsa da birçoğu oyuncuların dikkatini çekmeyi başaramadı. Bu hafta verilen oyun ise genel olarak çok olumlu bir şekilde eleştiriler aldı. Epic Games üzerinde sunulan gelecek haftanın ücretsiz oyunu The Fall olacak. Oyun, 18 Mart - 25 Mart 2021 tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Bir önceki haftanın oyunu olan Surviving Mars ise 18 Mart'a kadar ücretsiz kalmaya devam ediyor.

Deus Ex: The Fall'un PC Sürümü YayınlandıDeus Ex: The Fall'un PC Sürümü Yayınlandı

The Fall oyunu

Marvel filmleri hakkı bilgisi olanlar, Demir Adam'ın zırhında daima kendisine yardımcı olan bir yapay zekanın bulunduğunu biliyor. Bu oyunda esasında o yapay zekanın benzeri bir rol üstlendiği biliniyor. Zırhın içinde yer alan insan ise bilincini kaybetmiş durumdadır. Hayatta kalması adına, kendi kodlarınızın izin verdiği sürece bir yol bulmanız gerekiyor. 2014 yılında hikayesiyle ödül de alan The Fall, aksiyonu ve bulmacaların bir araya getirildiği eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamaya hazır olun.

Bilmediğiniz bir gezegen de pilotu hayatta tutmak adına yapımda karşınıza çözülmesi gereken çeşitli bilmeceler çıkıyor. Gelecek hafta içerisinde belirli bir süreliğine ücretsiz olarak sunulacak olan The Fall oyununda görevlerinizi başarıyla sonlandırarak hızla ilerlemeye yönelik hareket edin. Her sahnenin değerlendirmesini yaparak oyunda kazanmaya yönelik hareket edebilirsiniz. 

The Fall sistem gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi:Windows XP Sp3 veya daha yeni

İşlemci: 2.5 GHz çift çekirdek

Bellek: 3 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce 8600 veya dengi 250 MB RAM'li GPU

Depolama: 530 MB kullanılabilir alan

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: 2.5 GHz çift çekirdek

Bellek: 3 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce 8600 veya dengi 250 MB RAM'li GPU

Depolama: 530 MB kullanılabilir alan


Lords of the Fallen Oynanış VideosuLords of the Fallen Oynanış Videosu
Lords of the Fallen'den 5 Saatlik Oynanış Videosu GeldiLords of the Fallen'den 5 Saatlik Oynanış Videosu Geldi
Star Wars The Old Republic Knights Of The Fallen Empire Tanıtım Videosu - E3 2015Star Wars The Old Republic Knights Of The Fallen Empire Tanıtım Videosu - E3 2015

PAYLAŞ