Epic Games Store'da Dev İndirim! - Haberler - indir.com

Epic Games Store'da Dev İndirim!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 10:32:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Piyasaya Fortnite oyunu ile giriş yapan Epic Games, oyunculara fırsat tanıdığı mağazasındaki oyunlara yüzde 75 oranında indirim yaptı!

Steam'e meydan okumasıyla gündeme gelen Epic Games Store, daha önceki büyük firmaların kurduğu oyun mağazaları gibi olmayıp, güncelliğini yitirmedi. Borderlands 3 oyununu bünyesine katmaya hazırlanan Epic Games Store, Rocket League oyununun geliştiricisi olan Psyonix'i de satın aldı.

Epic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecekEpic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecek

Epic Mega Sale dönemi başladı!

İndirimlerine dün start veren Epic Games, yapacağı indirimi bir ay boyunca devam ettirirken yaptığı indirimlerle hayran bıraktı. Aksiyon-FPS oyunu Metro Exodus 309 TL fiyat etiketine sahipken 171,75TL fiyatına düşerek neredeyse yarı fiyatına kadar indi.

Daha piyasaya çıkmadan bir çok takipçi edinen Vampire the Masquerade - Bloodline 2 oyunu da kampanyaya girdi. Epic Mega Sales indirimleri boyunca oyunun standart sürümü 32TL, özel kıyafet ve oyun içi eşyalar veren Deluce sürümü 49TL, ekstra hikaye ve genişleme paketiyle birlikte Premium sürümü ise 69TL oldu.

PlayStation 4 platformunda en başarılı aksiyon-macera oyunu olabilecek Detroit: Become Human ise bilgisayar oyuncuları için 80TL fiyat etiketinden 20TL oldu.

Bir çok oyunda indirimini yaparak kendini gösteren Epic Games Store, korku öykülerinden alan macera türündeki The Sinking City oyununu da Epic Mega Sale boyunca 99TL yerine 39TL'ye düşürdü.

Epic Games Ön Siparişlerin Parasını İade Edecek!

İndirim ayı boyunca henüz ön siparişte bekleyen bir oyunu satın alan kullanıcılar, aldıkları oyunun fiyatı 79,99TL ve üzerindeyse 60TL tutarında iade alabilecekler. Ön siparişlerin sayısını arttıracak Epic Games, 7 ile 12 gün içerisinde kullanıcılardan bir şey beklemeden otomatik geri ödeme gerçekleştirecek.


Epic Games'ten Steam Hakkında AçıklamaEpic Games'ten Steam Hakkında Açıklama
Epic Games, Psyonix'i satın alıyorEpic Games, Psyonix'i satın alıyor

PAYLAŞ