Epic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Epic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-25 20:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Epic Games Store, oyuncuları memnun etmek adına zaman zaman çeşitli oyunlarda indirim yaparken aynı zamanda bazılarını ise ücretsiz olarak sunuyor. Yine Epic Games Store tarafından yapılan bir ücretsiz oyun kampanyası ile  karşı karşıyayız. Toplam değeri 71 TL olan iki farklı oyun Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. Beklendiği üzere Epic Games Store platformu hız kesmeden ücretsiz oyun kampanyaları yapmaya devam ediyor. Bu seferki kampanya kapsamında Epik Games Store platformunda Layers of Fear ve Q.U.B.E. 2 adlı iki oyun sunuluyor. Platformda yer alan bu her iki oyun Steam'in iki popüler bağımsız oyunudur. Her iki oyunda da birbirinden farklı maceralar yaşayacaksınız. Oyun kütüphanenizi geliştirmek adına Layers of Fear ve Q.U.B.E. 2 adlı oyunlara ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Söz konusu bu oyunlar gelecek hafta Perşembe yani 31 EKim tarihine kadar ücretsiz olarak sunuluyor. Oyuncular bu süre zarfında oyunlara ücret ödemeden sahip olabilecekler. 

Layers of Fear

Bir korku yapıtı olarak karşımıza çıkan Layers of Fear adlı oyun Toxic Games tarafından geliştirilmiş olup 2016 yılı içerisinde yayınlandı. Söz konusu bu oyun oyun dünyasında da başarısını kanıtlamış olup birçok ödüle layık görüldü. Oyun esnasında korkulu anlar yaşamayı seviyorsanız tercih edeceğiniz en iyi oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan Layers of Fear dünyasında hikaye odaklı bir keşfin peşinden gidecek ve birinci şahıs bir psikedelik bir korku deneyimi yaşayacaksınız. Söz konusu bu oyunu hala denemediyseniz bu fırsatı kaçırmadan oyuna ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Oyunda deli bir ressamın zihnindeki derinliklere girecek ve eşsiz bir çılgınlık deneyimi yaşayacaksınız. Layers of Fear: Inheritance, Layers of Fear oyununun genişletilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor ve oyunda geçmişi ile yüzleşmek isteyen ressamın çocukluğunun geçtiği eve geri dönen ressamın kızının hikayesi ile karşılaşacaksınız. Eşsiz bir maceranın peşinden giderek hızla ilerleyeceğiniz Layers of Fear dünyasında belirli stratejiler doğrultusunda ilerleyerek oyunun tadını çıkaracaksınız. 

Q.U.B.E. 2

Fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Q.U.B.E. 2, oyun dünyasının başarılı isimlerinden biridir. Popülerliği ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Q.U.B.E. 2 oyunu portal benzeri bir oynanışa sahip olup belirli bir hikaye doğrultusunda ilerleyeceğiniz bir macerayı konu alıyor. Söz konusu bu bulmaca oyunu 2018 yılında PC ve konsollar için yayınlanmış olup ikinci yılın başlarında ise Nintendo Switch platformunda yerini almıştır. Q.U.B.E. 2 adlı oyun, popülerlik elde eden Q.U.B.E. oyununun devamı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda siz Amelia Cross adlı bir arkeolog olarak yer alacaksınız. Gizemli bir şekilde dünya dışı bir ortamda uyanan Amelia Cross adlı karakter kendi dünyasına dönmek adına diğer kazazede ile bulmacaları dönerek ilerlemeye çalışacaklar. Söz konusu bu heyecan verici bulmaca oyununda bulmacaları çözün ve platformun sonuna kadar ilerlemeye odaklanın. Bu her iki oyunu hemen şimdi Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. 

 

 

 





PAYLAŞ