Epic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecek - Haberler - indir.com

Epic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 14:11:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler oyun Fortnite’ın yapımcı şirketi olan Epic Games CEO’su tarafından yapılan açıklama ile şirket, mağaza değiştirmek isteyen oyun geliştiricileri ve yayıncılarını Steam anlaşmalarından ayrı olarak Epic Games Store’a kabul edecek. Dünyanın en büyük dijital çevrimiçi oyun mağazası olan Steam’in en iddialı rakiplerinden birisi olan Epic Games, kendi oyun mağazası olan Epic Games Store’da yayınlanacak oyunlar hakkında bazı farklılıklara gideceğini açıkladı. Steam mağazası üzerinde yayınlanan oyunlar hakkında sunulan bir soruyu cevaplayan Epic Games CEO’su Tim Sweeney, kendilerini geliştirmek için geliştirici ve yapımcılar ile iş birlikleri yapacaklarını ifade etti

Epic Games, Steam Oyunlarını Yayınlayacak

Üç Epic Games Oyunu Bilgisayara GeliyorÜç Epic Games Oyunu Bilgisayara Geliyor

Bu iş birlikler noktasında Steam yayınlarından bağımsız olarak da anlaşma imzalayacaklarını belirtti. Oyun Geliştiricileri Konferası’ndan beri şirketin çeşitli tartışma ve sorun yaşadığını ifade eden Weeney, herhangi bir oyun daha önceden Steam’da yayınlanmasa bile Epic Games Store’a özel bir oyun olarak gelebileceğini belirtti. Sweeney bu noktada mağaza değiştirme kararının yayıncılar da ve geliştiriciler de olduğunu belirtiyor. Daha öncesinde Steam platformunda yayında olan bir oyunun daha sonra Epic Games Store platformuna geldiği zaman Steam’dan satın alanlar için durum nasıl işleyecek henüz bilinmiyor.

Bakalım Steam’ın en büyük rakiplerinden olarak gözüken, Epic Games Store yapacağı bu oyun hamleleri ile rakibi karşısında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz. Epic Games Store’a Steam’dan geçecek olan ilk oyun şuan için oldukça merak ediliyor diyebiliriz.


Epic Games Store 85 Milyon Kullanıcıya EriştiEpic Games Store 85 Milyon Kullanıcıya Erişti

PAYLAŞ