Epic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a Getirdi - Haberler - indir.com

Epic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a Getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-10 12:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sevilen hayatta kalma oyunu Fortnite için yeni bir gelişme mevcut. Geliştirici Epic Games ve Marvel işbirliği ile Avenger filminin bilinen kötü karakteri Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni bir süreliğine oyuna eklendi. Bu kapsamda haritada yer alan eldiveni bulup giyen oyuncu Thanos'a dönüşecek ve bu sayede o karakterin gücüne sahip olacak. Milyonlarca oyuncu kitlesinin ilgisini diri tutmayı hedefleyen Epic Games bu kapsamda her hafta yeni bir sürpriz içeriğini oyuna ekliyor.

Gelen V4.1 güncellemesi ile beraber Avengers Infinity War filminden bilinen Sonsuzluk Eldiveni sınırlı bir süre için oyunda yer alacak. Sınırlı süreli özel moduna giren oyuncular haritada eldiveni bulup giyebilecekler ve o karakterin gücüne sahip olacaklar. Güçlenecek olan Thanos karakteri bir hayli zorlu olacak ve oyuncular bu modda güçsüz kalmamaları adına nadir, destansı ve efsanevi gibi silah donanımlarına sahip olacaklar.

Tüm platformlardaki Fortnite'ın bu yeni modu oynanabilir durumda. Ancak oyunda kısa bir süreliğine kalacak ve sonrasında ise geri kaldırılacağını hatırlatalım. Fortnite V4.1 güncellemesini PC, Playstation 4, Xbox one, Mac ve iOS platformları için indirip yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ