Epic Games, küçük hayranının kostümünü oyuna ekliyor! - Haberler - indir.com

Epic Games, küçük hayranının kostümünü oyuna ekliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 15:38:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

8 yaşındaki küçük bir Fortnite hayranı, Epic Games'e gönderdiği bir not sayesinde istediği kostümü oyuna ekletmeyi başardı. Sevimli küçük bir not sonrasında internet üzerinde 40.000 oy ve 1000'den fazla yorum aldı. Bu küçük sevimli hayran oyun dünyasına büyük ses getirdi. Epic Games'te bu ufaklığa cevap vererek oyuna yeni bir kostüm ekleyebileceğini bir nevi açıklamış oldu.

Epic Games, küçük hayranının kostümünü oyuna ekliyor!

8 yaşındaki bir çocuğun attığı mesaj sonrasında binlerce yorum ve oy alan notta yazanlar oyun dünyasında ses getirdi. Belki de bu mesajın bu kadar etkileşim alması 8 yaşındaki minik bir çocuğun yazması olabilir. Lonely Lodge gözetleme kulesinden gelen bazı bilgilere bakıldığında devasa tavuğa benzeyen bir karakter görülüyor. Bu karakter de çocuğun notta çizmeye çalıştığı ve adını söylediği şeye oldukça benziyor. İşte 8 yaşındaki miniğin yazdığı not:

Fortnite, iOS'da Dev Kazanç SağladıFortnite, iOS'da Dev Kazanç Sağladı

Fortnite son dönemlere damga vurmuş bir hayatta kalma türündeki oyundur. Bu oyun çok daha önceki yıllarda ortaya çıksa da birkaç yıl içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Oyun içerisinde hem "Hayatta Kalma" modu bulunduruyor hem de "Dünyayı Kurtar!" adlı başka bir mod bulunduruyor.  Daha öncesinde sadece Dünyayı Kurtar modu ile oyuncuların karşısına çıkan Fortnite, Hayatta Kalma modu ile oyun dünyasına damga vurmayı başardı. Oyun içerisinde neredeyse her gün yeni bir içerik geliyor. Bu içerikler sayesinde oyun sürekli güncel kalıyor ve oyuncular bıkmadan oynayabiliyor.

Özellikle de oyuncuların sevindiği bir nokta; Fortnite, oyuncularının fikirlerine değer veriyor ve beğenirse bu fikirleri oyun içerisine uygulayabiliyor. Bu yazımızdan da anlayacağınız üzere internette etkileşim alan bu not gibi fikirleri ilginç buluyor ve oyuna ekliyor. Oyun içerisine baktığımız zaman gerçekten de bu şekilde ilginç kostümler ve içerikler bulunuyor. 

Oyun sezondan sezona yeni içerikler ile güncelleniyor ve haritada bazı değişiklikler meydana geliyor. Bu sayede tek bir harita üzerinde farklı bir oyun tarzına sahip oluyor. Tam olarak belirtmek gerekirse aynı haritada sürekli oynadığınız yerler bir sonraki sezonda aynı olmayabilir. Buda oyunun ilgi çekici kısımlarından birisi.


Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!
Fortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldıFortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldı
Fortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yeniliklerFortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yenilikler

PAYLAŞ