Epic Games indirim günleri oyuncuları sevindirecek - Haberler - indir.com

Epic Games indirim günleri oyuncuları sevindirecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-22 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Epic Games Mega İndirim 2021, bugün itibariyle başladı. Epic Games, dijital oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan indirim günlerini başlatan isim Şirket neredeyse 1 ay devam edecek indirim günlerini bugün itibariyle başlattı. Birçok oyunda indirimin yapıldığı bu etkinlikte, ücretsiz oyunlarda oldukça iddialı gözüküyor. Epic Games 419 TL değerinde olan NBA 2K21'i tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Bununla beraber oyuncular için hazırlanan sürprizler de bitmiş değildir. Öyle ki şirket, NBA 2K2'yi oyun kütüphanelerine ekleyen oyunculara 60 TL'lik oyun kuponu da hediye ediyor. 

Oyun dünyasında yapılan indirim günleri oyuncular tarafından her zaman dikkat çekmiştir. Özellikle de son zamanlarda dijital oyun şirketleri, kendi ekosistemine oyuncu çekmek adına pek çok indirimle adından söz ettiriyor. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games, sık sık yaptığı büyük indirimlerle gündemde yer alır. Epic Games Mega İndirim 2021 etkinliği resmi olarak duyuruldu. Bu etkinlik kapsamında birçok oyuna indirim yapan şirket, 2K Studio yapımı 419 TL'lik NBA 2K21 oyununu ücretsiz yapıyor. Bir hafta boyunca ücretsiz olan bu oyun ile beraber şirkette amacına ulaşmak istiyor. 

60 TL’lik kupon için oyun önerileri

Epic Games Mega İndirim 2021 etkinliği kapsamında oyun dünyasında önemli indirimler yaşanıyor. İlk olarak ortaya çıkan bilgilere göre şirketin sunucuları ilk aşamada çöktü. Bir diğer açıdan ise oyuncuların ilgisi firma tarafından başarıyla karşılandı. Öyle ki Epic Games'in dağıtmış olduğu bu kupan sayesinde satın alımlarda tasarruf sağlamak mümkündür. 79.99 TL ve üzeri fiyatlandırmaya sahip olan oyunlardan kullanılacak olan bu kupon, oldukça önemli fırsatları da beraberinde getiriyor. 60 TL'lik kuponu kullanabileceğiniz oyunlar hakkında yazımızdan bilgi alabilirsiniz. 

Metro Exodus

Metro serisinin son oyunu olan Exodus, ciddi düzeyde bir indirimle oyuncuların karşısına çıkıyor. 250 TL'lik fiyatına %60 indirim alan oyun kupon ile beraber sadece 39.60 TL'ye satışa sunuluyor. 

Control

Yenilikçi oyun yapısı ile büyük ses getiren Control, bu indirim sürecinde herhangi bir sürpriz yapmadı. Fakat 159 TL'ye satışa sunulan oyun, kuponu kullanarak 99 TL'ye alınabilir. Özellikle de hikayesi ve teknik anlamda başarılı bir performans ile sıradışı bir oyun arayanlar için oldukça iyi bir tercih olabilir. 

Mafia: Definitive Edition

Mafia serisinin ilk oyunu olarak sunulan bu yapım yenilenmiş hali ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Özellikle de Mafia evrenini merak eden oyunculara bu heyecan verici oyun şiddetle önerilmektedir. Başarılı oyunu kupon sayesinde 95.40 T'ye satın alabilirsiniz.

Death Stranding

PlayStation özel oyunu olarak kullanıcıların beğenisine sunulan ve daha sonrasında PC'ye çıkan bu oyun, farklı bir deneyim sunuyor. Hideo Kojima'nın liderlik yaptığı bu yapım kupon sayesinde 99.60 TL'lik fiyata satın alınabilir.

Immortals Fenyx Rising

Ubisoft tarafından sunulan bu oyun, sıradışı yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda mitolojik dünyası ile dikkatleri üzerine çeken oyunun birçok hayranı da vardır. Oyun özellikle de PC'deki en büyük Zelda örneği olarak sunuluyor. Immortals Fenyx Rising indirim kuponu ile 74.50 TL'ye alabilirsiniz. 





PAYLAŞ