Epic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli oldu - Haberler - indir.com

Epic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dijital oyun platformu olan Epic Games, ilk olarak piyasaya 2018 yılında çıktı. O günden beri PC oyuncular için her hafta PC oyunlarını ücretsiz olarak oyunculara sunmaya devam ediyor. Özellikle bazı zamanlarda yüksek fiyatlar ile satılabilen oyunların ücretsiz olarak sunulması, oyun severler tarafından oldukça ilgi görüyor. Bu program ve sistemin şuan için 2020 yılı sonuna kadar devam edeceği biliniyor. Epic Games, her Perşembe günü iki veya üç oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Oyunlara sahip olabilmeniz için ise ücretsiz bir Epic Games hesabınız olması yeterli olacaktır. Kimlik doğrulama işlemi yapmanız gerekiyorken, son zamanlarda kullanıcı hesap güvenliğini artırmaya yönelik iki faktörlü kimlik doğrulama da platforma getirilmiş durumda.

Epic Games’ın bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games'te ücretsiz olacak 3 oyun açıklandıEpic Games'te ücretsiz olacak 3 oyun açıklandı

Bu işlemler ile beraber Epic Games hesabınıza ücretsiz olarak dağıtılan oyunları dahil edebilirsiniz. Epic Games’ın bu hafta sadece bir oyunu ücretsiz sunacak. 23 Temmuz’a kadar Torclight II ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu oyun, klasik Diablo mantığında, bir dizi yaralar ile yağma yapmaya dayalı bir RPG oyunu diyebiliriz. 23 Temmuz 2020 tarihinden itibaren ise Epic Games sayfasından Next Up Hero ve Tavoma ücretsiz şekilde sunulacak. Eğer kimlik doğrulama yapmış olduğunuz bir Epic Games hesabınız var ise Perşembe gününden itibaren bu oyunları kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Bir Epic hesabınız yoksa ücretsiz olarak hesap oluşturabilir, daha sonra iki faktörlü hesap doğrulama yaparak faydalanabilirsiniz.


Epic Games iOS uygulaması Live Link Face'i tanıttıEpic Games iOS uygulaması Live Link Face'i tanıttı
Sony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık antlaşmaSony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık antlaşma

PAYLAŞ