Epic Games, GTA 5 satışlarını artırdı - Haberler - indir.com

Epic Games, GTA 5 satışlarını artırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-04 13:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını, GTA 5 satışlarını yüksek oranda artırdı. Ayrıca Epic Games'in bir süre boyunca yürüttüğü ücretsiz oyun kampanyası da birçok oyunun popülerliğini artırmasını ve yeniden akıllara getirmesini sağladı.

GTA 5 satışları Epic Games sayesinde yükseldi

Rockstar Games ve 2K Games şirketlerini bünyesinde barındıran Take-Two Interactive, 1 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arasında büyük bir başarıya ulaştı. 27 yıllık dev firmak, bu başarıyı Epic Games'e borçlu olduğunu ifade etti.

Epic Games Store Epic Games Store "Yaz İndirimleri" başladı

3 ay önce toplam olarak 130 milyon adet GTA 5 satışı yaptığını söyleyen dağıtıcı firma, 7 yıllık oyun adına daha önce böyle bir artış olmadığını da belirtti. Bioshock, Mafia ve Manhunt gibi oyunların Take-Two Interactive, 3 ayda 5 milyonluk bir artışın yaşandığını söyledi.

135 milyon satış adedine erişen GTA 5, GTA Online ile vakit geçiren kullanıcıları da sevindirmişti. Zira PlayStation 5 kullanıcılarının 3 ay boyunca GTA Online için herhangi bir ücrete tabi tutulmayacağını söylemişt.

Bunun dışında GTA 5'in PS 5 için yeniden geliştirildiği de söylenmeli. Bu süreç hem grafiksel hem de yazılımsal iyileştirmeler ile desteklenecek. Sony'nin en yeni oyun konsolu, Rockstar Games’in en güncel olan GTA yapımı ile 2021 yılının ikinci yarısında tanışacak.

Red Dead Redemption 2 isimli yapımın şimdiye kadar kendisinden 32 milyon adet satış yaptırdığı da ifade ediliyor. Bunun dışında GTA Online oyuncuları tarafından gerçekleştirilen harcamaların son 1 yıl içerisinde yüzde 155 oranında artış gösterdiği de açıklandı.



PAYLAŞ