Epic Games, Fortnite’a Crazy Taxi modu ekledi - Haberler - indir.com

Epic Games, Fortnite’a Crazy Taxi modu ekledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-03 14:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games, Fortnite için yeni ve oldukça eğlenceli bir mod olan Crazy Taxi modunun duyurusunu yaptı. Kısa süreli bu etkinlik kapsamında ekipler kendi özel taksileriyle birbirlerine meydan okuyor. Son dönem içerisinde daha çok Apple ve Google ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Epic, Fortnite için yeni bir kısa süreli mod yayınladı. Bu modda amacımız taksimizi kullanarak 50 yıldızı ilk toplamak. Kural kısmında ise aslında pek kural olmadığını görmek mümkün. Resmi Fortnite Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre yeni modun adı Tilted Taxis olacak. Özünde yine bir Battle Royal olan bu oyun modunda amaç, diğer ekiplerden daha hızlı olmak ve kaynaklara erişim sağlamak olarak gösteriliyor. 

Epic Games hızla yoluna devam ediyor

Yeni oyun modunda oyuncular bir ekip oluşturarak mücadele edecek gibi gözüküyor. Bu adada elinde bir kazmayla dolanan tiplemeler olmak yerine bu defa modern bir şehirde trafiği birbirine katacak ve 50 yıldızı toplamaya çalışarak kendinizi geliştireceksiniz. Sokaklarda işlerin çığırından çıkması ise sadece bir kaç dakika alacak. İkonik Crazy Taxi adına sahip olan bu oyun modunda müşteri ilişkilerini o kadar da umursamayan, yolların kurallarını ise hiç umursamayan bir taksi sürücüsünü oynuyordunuz. 

Apple, Fortnite'ı App Store'dan sildi!Apple, Fortnite'ı App Store'dan sildi!

Epic Games'in Tilted Taxis adını verdiği bu oyun modunda ise amaç benzer olsa da bu defa sizin gibi başkaları da olacak. Onlarla çarpışmak adına temel noktaları oluşturmanız gerekir. Kısa süreli bu etkinliğin oyunda kalıcı olmayacağı belirtiliyor.

Crazy Taxi'ye benzer olsa da aynısı değil

Tilted Taxi her ne kadar klasik oyuna çok benziyor olsa da oynanış açısından daha farklı. Sega tarafından alınan patent nedeniyle efsanevi oyunun oyun mekaniklerini kullanmak mümkün değil. Bu yüzden de Epic, yapımı bir battle royale olarak yeniden kurguladı. Bu heyecan verici yeni oyun modu oldukça eğlenceli duruyor. Oyuncuların bu versiyona büyük ilgi göstermeleri bekleniyor. Böylece Fortnite hem oyuncularının gönlünü hoş tutacak hem de son dönemde Fall Guys gibi oyunlarda ortaya çıkan eğlenceli fikirleri kendi yapımına entegre edecek. Yeni mod ile beraber oyunculara çeşitli yenilikler sunulacak. Bu içerikleri değerlendirerek eğlenebilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
Apple ve Fortnite savaşı hakkında yeni açıklamaApple ve Fortnite savaşı hakkında yeni açıklama
Fortnite'tan Apple'a protesto turnuvasıFortnite'tan Apple'a protesto turnuvası
Mahkemenin kararı: Fortnite için üzücü haberMahkemenin kararı: Fortnite için üzücü haber

PAYLAŞ