Epic Games CEO'su Tim Sweeney Apple hakkında açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Epic Games CEO'su Tim Sweeney Apple hakkında açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-23 18:45:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Epic Games CEO'su Tim Sweeney, geçtiğimiz haftalarda sonuçlandırılan Apple davasıyla ilgili açıklama yaptı.

Apple ve Epic Games arasındaki yasal süreç sonlanmış olsa da iki şirket arasındaki soğuk savaş hala sona ermiş değil. Geçen ay Apple'a 6 milyon dolar ceza ödeyen Epic Games, Fortnite için Apple'dan olumsuz yanıt aldıklarını açıklamıştı. Mahkeme kararını uygulamayan Apple, temyiz hakkını kullanmaya hazırlanıyor. Mahkeme, Epic'in Apple ile olan sözleşmesini ihlal ettiğine ve Apple'ın hesap feshinin "geçerli, yasal ve uygulanabilir" olduğuna karar verdi. iOS kullanıcıları uzun süre Fortnite oynayamayacak Eylül ayında App Store davasında karar veren yargıç, geliştiricilerin talep etmesi halinde şirketin harici ödeme yöntemlerine izin vermesi gerektiğini açıkladı.

Epic Games'te Noah Complete Edition ve Sheltered ücretsiz oldu!Epic Games'te Noah Complete Edition ve Sheltered ücretsiz oldu!

Apple, Epic Games ile olan davasını kaybetti!

Mahkemenin kararını uygulamak için Aralık 2021'e kadar süresi olan Apple, bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Dava kararı büyük ölçüde Apple lehine olsa da şirketin ödeme yöntemi konusundaki duruşu mahkeme tarafından haksız bulundu. Apple'ın antitröst davasında tekel olmadığına karar veren hakim, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Twitter'da Apple davasına ilişkin açıklama yapan Epic CEO'su Tim Sweeney, "Apple, geliştiriciler tarafından seçilebilmesi için ödeme yöntemini düzenlediğinde Fortnite iOS App Store'a geri dönecek" dedi. ifadeleri kullandı.Apple'dan Phil Schiller ile yaptığı yazışmayı yayınlayan Sweeney, "Epic Games'in Apple kurallarına uyması halinde hesabı seve seve aktif edeceklerini söylediler. Ne yazık ki Apple verdiği sözleri tutmadı.” dedi.


Apple, Epic Games ile olan davasını kaybetti!Apple, Epic Games ile olan davasını kaybetti!
Apple, Epic Games davasındaki karara itiraz edip etmeyeceğine karar vermediApple, Epic Games davasındaki karara itiraz edip etmeyeceğine karar vermedi

PAYLAŞ