Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyunu ücretsiz! - Haberler - indir.com

Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyunu ücretsiz!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 17:31:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun sektörünün lider isimlerinden Epic Games, bu hafta içerisinde iki adet popüler kutu oyununun dijital versiyonlarını hediye  ediyor. Zaman zaman yaptığı ve indirimli sunduğu oyunlarla beraber oyuncuları mutlu etmeyi başarıyordu. Carcassonne ve Ticket to Ride adlı oyunlar kısa bir süre daha ücretsiz olarak oyuncular tarafından alınabilir. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek bir fırsat olan bu ücretsiz oyunlar ile farklı deneyimler yaşamaya hazır olun. Hediye oyun kampanyalarıyla oyuncuları mutlu etmeye hız kesmeden devam eden Epic Games mağazası bu hafta içerisinde de yine iki farklı oyunu birden oyuncuların beğenisine sunuyor. Carcassonne ve Ticket to Ride adlı oyunları kısa bir süre içerisinde Epic Games mağazası üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Her geçen gün farklı oyunları ücretsiz olarak sunan Epic Games bu hafta da oyuncuları sevindirmeyi başarıyor.  

Carcassonne oyunu

Steam Oyunu Epic Games'te Ücretsiz OlduSteam Oyunu Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Carcassonne adlı Fransız oyunlarından esinlenerek geliştirilen Carcassonne oyunu bu hafta içerisinde Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan heyecan verici kutu oyunlarından biridir. 2000 yılından bu yana 10 milyondan fazla oyuncu tarafından sahip olunan Carcassonne , ardından dijital oyun olarak mağazalarda yerini aldı. Dijital haliyle de milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan Carcassonne oyunu, şimdide ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek için son derece kaliteli bir tercihle karşı karşıyasınız. 

Karo yerleştirme tarzıyla ilerleyen Carcassonne adlı oyun, 6 oyuncuya kadar oynanabiliyor. Söz konusu bu oyunun amacı yüksek puan toplamak. Fakat burada dikkat etmeniz gereken esas unsursa, rakiplerinize puan kazandırmamak adına isabetli karoları yerleştirmek olacak. Carcassonne oyununda yer alan karoların üzerinde yol, çimenlik alan, manastır, şehir alanı gibi eğlenceli şekiller yer alıyor. Platformda belirli alanları tamamlayarak şehir oluşturmaya çalışacaksınız. Bununla beraber aynı zamanda elinizde bulunan köyleri de karoların üzerine yerleştirerek mekana uygun olan meslekler edinmesini sağlamaya çalışacaksınız. Oyunda bu şekilde de puan kazanabilirsiniz. Carcassonne  oyununa her başladığınızda oyunun teması değişiyor. 

Ticket to Ride oyunu

Ücretsiz olarak sunulan bir diğer kutu oyunu da Ticket to Ride. Bu heyecan verici kutu oyununda 4 kişi olarak yer alarak şehirleri hızla birbirine bağlamaya çalışırsınız. Bunu yaparken de yolu uzun tutarak en yüksek puanı elde etmeye yönelik hareket edeceksiniz. Trenlerin yanı sıra vapur gibi farklı ulaşım araçlarını de seçerek daha fazla puan kazanmaya çalışacaksınız. Her sahnesinde farklı ögelerle karşı karşıya geleceğiniz Ticket to Ride oyununda ne kadar yüksek puan alırsanız o kadar başarılı bir oyun deneyimi yaşarsınız. Burada her şey sizin hamlelerinize göre değişkenlik gösterir. 

 


Steam'de 50 TL olan oyun bu hafta Epic Games'te ücretsizSteam'de 50 TL olan oyun bu hafta Epic Games'te ücretsiz
Epic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz olduEpic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz oldu
Oyunseverlere müjde! Epic Games her gün bir oyun hediye edecekOyunseverlere müjde! Epic Games her gün bir oyun hediye edecek

PAYLAŞ