Epic Games, 104 TL'lik oyunu bedava yaptı - Haberler - indir.com

Epic Games, 104 TL'lik oyunu bedava yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-22 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler dijital oyun servisi olan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren yeni yıla kadar her gün bir ücretsiz oyun vereceğini açıklamıştı. Her gün oyunlar vermeye devam eden Epic Games, şimdi ise Steam’da 104 TL fiyat etiketine sahip olan Alien: Isloation oyununu bedava yaptı. Sizlere bu içeriğimizde 104 TL’lik bu oyuna nasıl sahip olacağınıza bakacağız. Steam karşısında her hafta yeni bir ücretsiz oyun vermesi ile rekabette önemli bir rol oynamaya devam ediyor. 2020 yılının sonunda özel bir kampanya hazırlayan Epic Games şirketi bu kampanya kapsamında kullanıcılara, 15 gün boyunca her gün en az 1 ücretsiz oyun sunacağını belirtmişti. Epic Games’in her gün dağıttı oyunlarda bugünün yeni ismi ise Steam’deki 104 TL’lik fiyatı ile Alien: Isolation oldu. Yeni oyunun açıklanması ile beraber daha önce sızıntılara sebep olan listelerden doğrulanan isimlerde olmuş oldu.

Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu Alien: Isolation oldu

150 TL değerindeki iki oyun kısa bir süreliğine Epic Games'te ücretsiz150 TL değerindeki iki oyun kısa bir süreliğine Epic Games'te ücretsiz

The Creative Assembly tarafından geliştiriciliği yapılan söz konusu bu oyunun korku türünde olduğunu ve hayatta kalma yapısını içerdiğini belirtelim. Oyunun çıkış yılı 2014 olurken, o dönem birçok görüş tarafından yılın oyunu olarak seçilmişti. Oyun, bazı yorumcular tarafından övülmesi ile dikkat çekerken Epic Games’te ise oyun hakkında şu bilgiler yer alıyor.

"Ellen Ripley Dünya'dan ayrılırken kızına 11. yaş gününü kutlamak üzere geri döneceğinin sözünü verdi. Başaramadı.

Bundan tam on beş yıl sonra, Amanda Ripley annesinin gemisindeki kara kutunun bulunduğunu öğrenir. Amanda, annesinin kayboluşunun arkasındaki gizemi çözmek için Sevastopol uzay istasyonuna girer ve bilinmeyen bir tehlikeyle karşılaşır.

Labirente benzeyen Sevastopol istasyonunda ilerlerken korkunç bir hayatta kalma mücadelesine katıl. Buradan sağ çıkmak için hazırlıksız ve neredeyse ekipmansız bir şekilde aklını ve cesaretini kullanman gerekecek."

Alien İsolation sistem gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (32 bit)
  • İşlemci: 3,16 Ghz Intel Core 2 Duo E8500
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: 1 GB (AMD Radeon HD 5550 veya NVIDIA GeForce GT 430)

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
  • İşlemci: AMD: Phenom II X4 955 - 4 Çekirdekli, 3.2 GHz veya Intel: Core 2 Quad Q9650 - 4 Çekirdekli, 3.0 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: 2 GB (AMD Radeon R9 200 Serisi veya NVIDIA GeForce GTX 660)

Oyuna sahip olmak için Epic Games Store’a giderek oyunu bedavaya satın alıp kütüphanenize dahil edebilirsiniz.


Epic Games'in ücretsiz oyunlarının yer aldığı liste sızdırıldıEpic Games'in ücretsiz oyunlarının yer aldığı liste sızdırıldı
Epic Games, yılbaşı özel 60 TL kupon veriyorEpic Games, yılbaşı özel 60 TL kupon veriyor

PAYLAŞ