Epic Games 100 dolarlık eklentiyi ücretsiz veriyor - Haberler - indir.com

Epic Games 100 dolarlık eklentiyi ücretsiz veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-30 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital oyun platformu olan Epic Games, kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Şimdi ise bu haftaya özel bir fark yaratan şirket, Epic Games Store’da 100 dolarlık içeriği ücretsiz olarak dağıtıyor. Önümüzdeki hafta boyunca Epic Champions of Renown’ı ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu ise Pine olacak. 2018 yılının sonlarına doğru açılan Epic Games Store, ilk günden beri ücretsiz oyun programı kapsamında haftalık olarak birçok oyunu oyuncuların kütüphanesine eklemişti. Henüz geçtiğimiz hafta Alien: Islation ve Hand of Fate 2’yi ücretsiz olarak dağıtan Epic Games Store, önümüzdeki hafta bir ilke imza atacak ve Idle Champions of the Forgotten Realms için 100 dolar değerinde indirilebilir Epic Champions of Renown içeriğini ücretsiz olarak verecek.

Epic Games, 100 dolarlık içeriği ücretsiz veriyor

Epic Games, 236 TL'lik 3 oyunu ücretsiz yaptıEpic Games, 236 TL'lik 3 oyunu ücretsiz yaptı

Codename Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun, 17 Şubat 2021 tarihinde satışa çıkmıştı. Büyük yapımlar, hikayeler ve romanlardaki akıllara kalan karakterlerin bir araya gelmiş olduğu Dungeons – Dragons strateji yönetim oyunu oluyor. Seçmiş olduğunuz şampiyonlar ile Sword Coast boyunca yolculuğa çıkacaksınız ve bu yolculuk esnasında çeşitli mücadeleler ederken, diğer yandan Forgotten Realms’taki yerleri keşfedeceksiniz. Oluşturacağınız strateji sayesinde, şampiyonlarınız kendi başlarına canavar ile mücadele edecek ve altınlar kazandıracak. Sınırlı süreliğine düzenlenen etkinlikleri tamamlayarak ise koleksiyonunuzun içine yeni şampiyonlar ekleyebilirsiniz.

Eğer bu oyuna sahipseniz TSİ 18.00 ile 6 Mayıs 2021 tarihleri arasında giriş yaparsanız, Epic Champions of Renown içeriğine ücretsiz olarak erişebileceksiniz.


Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları açıklandıEpic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları açıklandı
Epic Games'de, Steam'e göre daha az iade yapılıyorEpic Games'de, Steam'e göre daha az iade yapılıyor

PAYLAŞ