Enes Batur'un YouTube videosu hacklendi! - Haberler - indir.com

Enes Batur'un YouTube videosu hacklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-09 10:03:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Teknoloji

Ünlü Youtuber Enes Batur son günlerde alıntı video konseptleri iddialarıyla suçlanıyor. Son yüklediği videolar arasında Minecraft videosunun altyazıları hacklendi. Son günlerde içerik üreticisi Enes Batur yurt dışında yapılan haber ve videolara konu oluyor. Enes Batur'un yaptığı içeriklerin aslında tamamen diğer YouTuber’lara ait videoların kopyası olduğu yönde iddialar ortaya atıldı. Youtuber'ın, en son yayınlamış olduğu Minecraft Part 1 (2013) videosu hacklendi.

Bir süre önce Youtube kanalını kapatmayı söyleyen PewDiePie, yeni bir akım getirerek Minecraft videoları çekmeye başlamıştı. Kanala yeni bir can getiren Minecraft videoları, son yıllardaki en iyi izlenme sayılarına ulaşmış durumda. 

YouTube Music'ten müzisyenlere çağrıYouTube Music'ten müzisyenlere çağrı

Altyazıları Değiştirildi

Youtuber uzun bir aradan sonra kanalında değişiklik yaparak bir Minecraft videosu yayyınladı. Yayınlamış olduğu videonun adı, kapak fotoğrafı ve içeriği tartışma konusu oldu.Videonun PewDiePie’dan çalıntığı olduğu iddiaları ortaya atıldı. Videonun konseptinin tamamen aynısı olduğu birçok kullanıcı tarafından söylendi. Videoya eklenen İngilizce altyazı içerisinde “Ben bir içerik hırsızıyım.” gibi ifadelere yer veriliyor. Bunun yanı sıra videonun Dislike sayısı 57 bin seviyesine ulaştı.


Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!
YouTube otomatik oynatma özelliğini yeniliyorYouTube otomatik oynatma özelliğini yeniliyor

Enes Batur Video


PAYLAŞ