En yeni PS5 konsept tasarımı - Haberler - indir.com

En yeni PS5 konsept tasarımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-19 20:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2020 yılının sonunda piyasaya sürüleceği ifade edilen yeni PlayStation 5 modeli hakkında çeşitli konsept tasarımlar görmeye devam ediyoruz. Bu başarılı konsept tasarımları arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Twitter üzerinden paylaşılan tasarım görsellerine göre yeni nesil konsol PS5, sahip olduğu sade tasarımı ve şık yapısı ile büyük beğeni toplayacağa benziyor. 2019 yılı içerisinde beklenmiş olan konsol beklenin aksine gelmemişti. Ancak bu sene çıkması olası gözüken PS5 için şimdiye kadar birçok iddia piyasaya düştü. Bu iddialar doğrultusunda tasarımcılar tarafından bazı konsept çizimler gerçekleştirildi. Bu konsept tasarımlar ise olası PS5 modelinin görünümünü ortaya sermeyi başarıyor.

Daha çok son zamanlarda bu yeni konsol hakkında resmi bilgiler ve bazı görsel sızıntılar daha da artmaya başladı. Oyuncuların büyük bir heyecanla beklemiş olduğu yeni nesil bu konsola dair ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda konsept tasarımlar hazırlanıyor. Gelin şimdi PS5’in sahip olması beklenen tasarım detaylarına bakalım.

PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!

En yeni PS5 tasarım detayları

Söz konusu bu yeni tasarımlar sade ve zarif oluşları ile ön plana çıkıyorlar. xTHAFINESTx adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan PS5 konsept tasarım, daha önceki ilginç tasarımlar sonrasında şık olmasıyla dikkat çekiyor. Beyaz ve siyah olarak iki renk seçeneği ile tasarlanan PS5 konsept tasarım, gerçeğe dönüşür mü bilinmiyor. Daha öncesinde birçok tasarımcı tarafından konsept PS5 tasarımları gördük. Bu tasarımlara bu yeni tasarım iki farklı renk seçeneği ile diğerlerinden ayrılmayı başarıyor.

Bazı konsept tasarımlarda kasanın oldukça büyük ve iri olması şıklıktan uzak olmuştu. Ancak Yeni görsellerin PS5’in sahip olacağı tasarıma daha yakın olduğu açık bir şekilde gözüküyor. Bakalım 2020 yılının sonunda göreceğimiz PS5 oyun konsolu nasıl bir tasarım çizgisine sahip olacak göreceğiz.


Sony'den PS5 logosuna ilişkin yeni açıklama geldiSony'den PS5 logosuna ilişkin yeni açıklama geldi
Sony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecekSony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecek

PAYLAŞ