En Uzun Ömürlü Pile Sahip iPhone Belli Oldu - Haberler - indir.com

En Uzun Ömürlü Pile Sahip iPhone Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 14:33:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın son nesil amiral gemisi serisi olan iPhone Xs ailesinin uygun fiyatlı modeli olan iPhone XR modeli pil ömrü ile dikkat çekiyor. Cihaz bir süre önce yurt dışı üzerinde satışa çıktı ve modele dair testler yapılmaya başlandı. Şimdi ise cihazın pil performansı test edildi ve sonuçları belli oldu. iFixit tarafından yapılan pil performansına göre iPhone XR modeli sergilemiş olduğu performans ile piyasada yer alan tüm iPhone cihazları arasında en uzun pil ömrüne sahip telefon olmayı başardı. iFixit tarafından cihaz tam şarj edildiği zaman 11 saatin üzerinde bir pil performansı sunuyor. Bu noktada büyük bataryaya sahip iPhone 8 Plus’ıda geçerek önemli bir performans sergilemiş oluyor.

iPhone XR Pil Performansı

iOS 12.1 İle iPhone Xs Güzellik Sorunu Çözülüyor mu?iOS 12.1 İle iPhone Xs Güzellik Sorunu Çözülüyor mu?

Pil performans testlerinde ise en güçlü amiral gemisi model iPhone Xs ise tam dolu bir pil ile tam 8 saat 37 dakikalık bir batarya ömrü sunmayı başarıyor. Apple’ın uygun fiyatlı iPhone konumunda bulunan bu yeni iPhone XR modeli 6.1 inçlik LCD bir ekran paneli ile geliyor. Bu ekran Liquid Retina olarak adlandırılıyor ve ekran çözünürlüğü tarafında 1792 x 828 piksel bir değer sunuyor. Ekran piksel yoğunluğu tarafında ise cihazda 326 ppi bulunuyor ve 120 Hz’lik bu ekran True Tone teknolojisine de sahip durumda. Ekran ayrıca diğer seri üyelerinde olduğu gibi çentikli bir tasarımla geliyor.

Apple’ın uygun fiyatlı modeli iPhone XR batarya performansı ile dikkat çekerken cihazda yer alan kameralarda bir hayli başarılı olarak geliyor. Yenilenmiş sensör ile gelen modelde 12 megapiksellik F1.8 diyafram değerli geniş açı bir lens yer alıyor. Düşük ışık performansının da iyi olduğu iPhone XR modeli 64, 256 ve 512 GB’lık hafıza seçenekleri ile 749 dolarlık bir fiyat etiketine sahip durumda.


2019 Model iPhone'lardan Yeni Detaylar2019 Model iPhone'lardan Yeni Detaylar
Yayınlanan rapora göre iPhone kullanıcıları home tuşunu geri istiyorYayınlanan rapora göre iPhone kullanıcıları home tuşunu geri istiyor

PAYLAŞ