En ucuz Samsung 5G'li telefon Samsung Galaxy A42 5G tanıtıldı - Haberler - indir.com

En ucuz Samsung 5G'li telefon Samsung Galaxy A42 5G tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-02 19:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung, ürün gamına Samsung Galaxy A42 5G modelini de ekledi. Dev şirketin bu yeni telefonun fiyatı dikkat çekecek gibi gözüküyor. Samsung Galaxy A42 5G, firmanın standart tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bugün itibariyle sürpriz şekilde birçok detayı tam olarak verilmeden lanse edilen telefon, elde ettiği kısıtlı bilgilere göre 6,6 inç Super AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 

Ön kamera kısmını bir ekran deliğine yerleştirilen telefon, ilginç olarak değerlendirilen bir desenin kullanıldığı arka kısmında dörtlü kameraya yer veriyor. Bu kısımda tam olarak hangi kameraların kullanıldığına açıklık getirilmezken, cihazın gücünü hangi işlemci sisteminden aldığı da henüz bilinen bir durum değildir. Burada Snapdragon 690 beklentisi bulunuyor ancak bu da henüz kesin değil.

Samsung Galaxy A42 5G ortaya çıktıSamsung Galaxy A42 5G ortaya çıktı

Bu konuda gerçekten garip bir çıkış gerçekleştiren Samsung, modeli isminde de geçtiği üzere 5G destekli olarak tanıtıyor. Galaxy A42 5G’nin fiyatı da maalesef henüz belli değil. Ancak kaynaklar Samsung dünyasındaki en ucuz 5G’li telefonun Galaxy A42 5G olacağını aktarıyor. Bunun da yakında resmen açıklanacağı düşünülüyor.

Fiyatı ile Samsung Galaxy A42 5G dikkat çekiyor

Samsung Galaxy A42 5G Türkiye’de satışa sunulmayacak. 5.000 mAh pile sahip olduğu düşünülen söz konusu bu telefon, yakında tüm detaylarıyla gün yüzüne çıkacak gibi gözüküyor. Bu modelin 5G ağı Türkiye’de aktif olmadığından burada satılması beklenmiyor. Türkiye’de 5G konusunda 2021’de büyük adımların atılması bekleniyor. Bu tarz 5G’li cihazlar bu açıdan 2021 için önemli görünüyor. 



PAYLAŞ